Het erfgoed van valse tand

In de vroegere, ondervoeding en ziekte onder de belangrijkste motieven voor de daling van de tanden was geweest. Hoe levensmiddel werden gecreëerd introduceerde een andere tandheelkundige problemen. Broden die geproduceerd was van begin procedures maalderij, voor gelegenheid, vaak bevatte zand. Het gruis droeg het glazuur beneden en gevraagd schade en verval.

Kunstgebit begon te worden gebruikt in plaats van verloren tanden voor een bedrag van goede redenen, de meest cruciale slechts een wezen overleven. Gezien het feit dat het vaak moeilijk om zacht voedsel te verkrijgen voor de duur van de vroege historische momenten, sommige mensen met een handvol of geen emaille in feite uitgehongerd tot de dood. 2, zijn kunstgebit is gedragen maatschappelijke positie van mannen en vrouwen, zonder de noodzaak van de tand werden routinematig gemeden. Voor de duur van de Middeleeuwen, was het aanzienlijk extra essentieel voor een dame om tand dan te worden fysiek opvallende in andere strategieën in te kopen om geacht in relatie.

.

Historici controleren of kunstgebit in gebruik zijn geweest om ontbrekende tanden te vervangen op zijn minst gezien het feit dat de zeven-honderd BC Kunstgebitten zijn ontworpen uit een breed scala van middelen, met inbegrip van de tand van kadavers gestolen door grafrovers. Alle door de Napoleontische oorlogen, aaseters nam de grootste glazuur van dode soldaten. Vroege nep email belandde ontworpen uit ivoor, die de neiging om meer dan voor een langere tijd perioden rotten. Tegen het einde van de jaren 1700, tanden kregen uiteindelijk opgebouwd uit porselein, een product dat gewoon kapot en was zeer wit. Nu prothesen zijn gemaakt van synthetische elementen, die kunststoffen dit soort omvat als acryl.

Van de opleiding, de meest populaire nep glazuur gedurende de geschiedenis zijn de soorten gedragen door George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten. Als een jongere, nam hij een medicijn genoemd calomel, die het glazuur van zijn tanden verzwakt. Toch historici nu zeggen dat Washington niet hebben houten kunstgebit. Als alternatief heb zijn valse tanden ontworpen vanaf nijlpaard en olifant ivoor zo mooi als menselijke tanden. Over zijn leven, Washington had verschillende sets van kunstgebitten.

Escalerende aantallen mensen vandaag de dag krijgen gedeeltelijke prothesen relatief dan hele types. Deze gedeeltelijke uitneembare apparaten zijn eenvoudig wanneer er slechts een handvol van de tand ontbreken. Ze zijn bedoeld om de resterende natuurlijke tand verankeren. Door het uitvoeren van zo, zij zeer verrijken uiterlijk en houden alle-natuurlijke tanden verschuiven naar gebieden waar glazuur zijn gewonnen en liet een lege kamer.

Als de selectie van de meer volwassen personen zal toenemen, is er een nodig hebben voor andere manieren om de problemen van de schuur tanden oplossen. 1 van deze is tandheelkundige implantaten, of permanente prothesen. Het moment dat ze zijn plaats in put, deze implantaten kunnen langs de rest van iemands leven, zo lang als het individu niet rookt sigaretten en praktijken passende mondhygiëne gedrag Deze alternatieve kunstgebit heeft een superieure uitstraling en is aanzienlijk veel meer functioneel dan kunstgebit.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.