Het gemeenschappelijk Algemene zorgpolissen Betalingen

gecentreerd op een september 2009 Kaiser Family Foundation studie, de normale familieleden welzijn verzekeringen plannen terwijl de werkgevers in totaal $ 13.375, volgens de Verenigde Staten momenteel een. Bepaalde persoon richtlijnen rekenen $ 4, 824 in 2009. Deze kosten steeg vijf procent van de voorgaande 12 maanden, zelfs hoewel de lonen slechts met 3% 2008-2009.

Niet alleen mensen betalen voor grotere prijzen, een flink aantal ook kiezen aftrekbaar ideeën. De landelijke dekking van de gezondheidszorg aftrekbaar gemeenschappelijke over 2006 bedroeg $ 714, in overeenstemming met het Agentschap voor wellness behandeling Onderzoek en van hoge kwaliteit. Ook de hoeveelheid geld van particulieren betalen van $ 1.000 of meer in eigen risico steeg 2008-2009 zo goed, bestudeert Usa moment.

Tussen de verschillende jaren van 1999 en 2009, echtgenoot en kinderen dekking van de gezondheidszorg stegen 131 procent, in overeenstemming met de Verenigde Staten van Amerika Deze dagen. Dit bereik dwergen de 28 procent inflatie te verbeteren tussen al die decennia. In het kalenderjaar 2000, familieleden Tarieven Prijs $ 6, 438 terwijl de persoon premies lasten $ 2, 471.

De grotere verhoging van de verzekering de kosten in verband met de inflatie lading kan grotendeels worden toegeschreven aan twee punten. De waarde van welzijn behandeling snel verbetert, die verzekering tarieven triggers te verbeteren. Ook de recessie in 2009 gewerkt aan verzekering uitgaven te verbeteren zo goed, in overeenstemming met Kaiser Basis president Drew Altman.

Op basis van de geschiedenis, de normale kosten van de algemene ziektekostenverzekering zal verbeteren ten aa veel sneller tempo dan de inflatie. Ook zou de medewerkers veel meer van de premies uit te betalen, volgens de Verenigde Staten Tegenwoordig, die ervaart dat eenenveertig% van de bedrijven van plan om de werknemer financiële verantwoording voor het team van welzijn verzekering verhogen. De nieuwe Gezondheid en fitness behandeling Reform bill presenteert heffingskortingen voor familieleden om het prijskaartje van wellness verzekeringen te compenseren. Ook zal de federale overheid belastingvoordelen te geven aan kleine bedrijven voor het leveren van hoge kwaliteit verzekering plan, volgens het Witte Woning.

Category: Dieten

Comments are closed.