Het kiezen van de juiste – Weg om veel beter welzijn behandeling en resultaten

Wat is het?

correct Picking is een initiatief waarvan het voornaamste doel is om gesprekken met betrekking tot mensen en hun artsen om de patiënten in staat stellen om opgeleid keuzes te maken te bevorderen, dat zijn evidence based, geheel gratis tegen schade en zeker van vitaal belang.

Het is een initiatief van ABIM basis. De ABIM erkend dat klanten vereiste aanvullende informatie en feiten over hun ziekten en wat verhelpen en assessments ze moeten en shouldnot te verkrijgen. Het stimuleert discussies over controles en technieken die ongewenst kunnen zijn, en in sommige ongelukkige omstandigheden kunnen leiden tot harm.By empowerment van de patiënt, is er veel meer bezit van de conclusies ontworpen, in plaats van de standaard na de medische professionals bevelen blindelings.

De verlengde genoemd resultaat zou worden verbeterd gebruik van middelen in de gezondheidszorg en fondsen.

Hoe werkt het het werk doen?

De specialiteit samenlevingen in de Verenigde Staten als symbool van ongeveer 500.000 Medische professionals ontworpen een bedrijf van 5 punten (test of behandeling plannen) patiënten en artsen moeten probleem en zich richten op vooruit van elke vorm van controle of behandeling plannen worden geproduceerd. Deze lijsten zijn belichaamd voornamelijk gebaseerd en er zijn onafhankelijke lijsten voor de patiënten en de artsen.

De checklist meebrengen normaal ontwikkelende situaties die patiënten naar de kliniek / arts brengen. Bijvoorbeeld.

Antibiotica voor een zere keel, hoesten, neus of loopneus

In deze bron het verklaart dat de meeste keelpijn, hoest worden veroorzaakt door virussen en scripties virussen niet reageren op antibiotica. Het verduidelijkt dat ze zichzelf beperken en hoeft alleen ondersteunende behandeling. Het nog meer wordt uitgelegd wanneer de antibiotica noodzakelijk zijn en het prijskaartje implicatie wanneer misbruikt en de haalbare schade ze kunnen mogelijk leiden tot bij verkeerd. Gebruikt

De website ook koper hierbij adviseren thuis kuren voor sommige kwaaltjes deze als basis hoesten en loopneuzen.

Er zijn ook bronnen die bestemd zijn voor de artsen, dat de benodigde tests en presenteert wanneer ze moeten worden gebruikt. Er is aanzienlijke meer dan screening een drugvoorschriften dankzij angst door gezondheidswerkers goed te doen ontbreekt een prognose of stress van de mensen geweest. De gegevens hopen deze kloof te verkleinen

Patient-Handige activa van Specialty Societies en Customer Experiences:.

Momenteel zijn er 30 vier Individuele vriendelijke methoden, die carieuze kwaal omvatten en wanneer en welke therapie yo moeten krijgen, enkele voorbeelden naast de boven betrekken

  1. colonoscopie: Wanneer je moet ze hebben …
  2. Waarom plannen van vroege levering van uw kind is niet een fantastisch idee: Als je het …
  3. botdichtheid tests zullen moeten

De lijsten worden voortdurend up to date blijven en groeien. Ze zijn vrij toegankelijk vanaf de site http://www.choosingwisely.org/

andere getroffen individuele bronnen

p Er zijn veel individuele nuttige bron rond zodat mensen beter geïnformeerde beslissingen . Sommige webpagina’s geven unieke graden van complexiteit van de verklaringen voor de aandoeningen en bieden bewijs voor de informatie die ze zoeken te geven aan de lezer.

Een handvol Incorporate

  1. Uptodate – Dit een van de belangrijkste bewijs afhankelijk website gebruikt door artsen milieu groot is dat helemaal gratis individuele inhoud, met duidelijke moeiteloos om volledig te begrijpen berichten
  2. Medscape
  3. Individual.co levert. . verenigd koninkrijk

De volledige hoofdsom is om patiënten veiliger te maken, besparen inkomen, blijf weg van gedoe en krijgen sneller verbeterd

Client Awareness and Outcomes

De meeste patiënten willen extra data en een groter aandeel in het besluitvormingsproces produceren, ook al kan deel van individuen die energieke betrokkenheid verschillen in en tussen landen of klinische situaties. Proof-voornamelijk gebaseerd individuele informatie is een voorwaarde voor goed geïnformeerde keuze.

De belangrijkste vraag is doet Slachtoffer knowhow boost cure resultaten?

Dit is een vraag geweest die is gesteld vele momenten en veel wetenschappelijke proeven en waarnemingen zijn vervaardigd en het is opgemerkt dat in waarheid getroffen individuele begrip kan gezondheid en fitness resultaten te verbeteren. De overeenstemming zal moeten worden tot dag en evidence-based en geschikt is voor de cliënt. Het grote probleem met informatie en feiten vinden om mensen is dat haar ‘Direct-to-shopper bevorderen’ (advertenties en billboards) dat competenties ontbreekt aan essentiële algehele geletterdheid gezondheid.

Met de huidige spervuur ​​van beschikbare informatie over het world-wide-web (superior en waardeloze) heeft ook op vele moeilijkheden in dat consumenten en individuen worden blootgesteld aan tal van niet-bewezen afhankelijke knowhow banken. Cruciale health literacy die samen brengt de strategie van-proof vooral gebaseerd drugs eisen worden onderwezen aan de kopers in te kopen om hen hoe kritisch gaan als gevolg van de details en hoe om te weten wat van toepassing is instrueren, dit is slechts een van de belangrijkste doelstellingen van het uitzoeken verstandig initiatief.

Daarnaast deskundigheid moeten individuen toestaan ​​om een ​​kritische gedeelte aannemen in staat het beheer en de remedie. Getroffen individuele oriented management programma voor diabetes problemen of intense bronchiale astma zijn illustraties van de plaats klantkennis als aspect van een geavanceerde interventie kan goed begeleiden om behandelresultaten.

Er zijn 3 mogelijke keuze versies

  1. Gedeelde uiteindelijke besluitvorming product
  2. De opdrachtgever als de beslisser

  3. Arts een bepaling-maker

Het is geen verrassing dat de 1e model is momenteel de meest populaire met superieure resultaten en verbeterde shopper tevredenheid.

Conclusie

Het kan ontmoedigend lijken, maar er zijn een aantal van de getroffen persoon behulpzaam blijkt afhankelijke gegevens bancaire bedrijven die kunnen vertellen en de positie van de betrokken persoon in staat te stellen beter opgeleide selecties te maken met hun welzijn zorgverlener. Details heeft eenvoudig om gegevens over de Benets en de kwaad van alle therapie oplossing die er zijn te herkennen en moeten geven aan zijn. De meeste artsen helaas niet de tijd hebben om hun klanten volledig te informeren, zodat de patiënt heeft om proactief te zijn als veel gegevens over hun omstandigheden te krijgen.

Category: Supplementen

Comments are closed.