Het leren van de Gezondheid en fitness Voordelen van Slenteren

Slechts een van de meest eenvoudige vormen van oefening is tegenwoordig gewoon wandelen. Lijkt makkelijk genoeg, ideaal? Toch zijn er nogal wat mensen vandaag de dag nu een dag op zoek naar de kortste route, de dichtstbijzijnde parkeerplaats, de roltrap, lift, fundamenteel een snelkoppeling naar onze plaatsen.

Onze levens misschien zijn op tijdvakken die als zodanig te overwinnen met vol schema’s, jongeren tot behandeling voor, deadlines, conferenties bij te wonen en nog veel meer. Het kan ingewikkeld lijken van tijd tot tijd om te proberen erachter te komen precies waar in onze dag tot dag schema’s hebben we kunnen potlood in sommige tijd om te investeren in onze gezondheid. Er zijn sportscholen, conditioning klassen, cardio-lessen, met name trainers, sportieve activiteiten competities, zelfs machines die kunnen worden gebruik gemaakt van in onze persoonlijke huizen zoals loopbanden, ab machines, de klus te klaren uit films, oefening ballen, vrije gewichten, en dus aanzienlijk extra die er zijn om ons lichaam Oefening en wedstrijd te handhaven.

Waarom Loop?

Vaak met dit alles te verkrijgen het toch niet gaat blijkt dat ongecompliceerd. 1 van de makkelijkste manieren om te beginnen af ​​op schema met oefening is om gewoon een dagelijkse wandeling. We doen het elke dag heel vroeg in de ochtend, slenteren we naar de klus te klaren, of naar de universiteit, dwalen naar onze auto, een wandeling in en uit eetgelegenheden voor de lunch, lopen we terwijl kruidenier zoeken, in wezen, het is echt is een onderdeel van ons dagelijks leven. Waarom niet langer het in een ding dat kan houden of verhogen onze algehele gezondheid?

Slenteren is een leuke kleine impressie actie die u kunt opnemen en gemakkelijk committeren aan. Het vraagt ​​geen kenmerkende apparatuur, instructie, of fiscale investeringsbeslissing, en is een uitstekende keuze voor het stimuleren van lichaamsbeweging. Het is echt een fantastische manier om er ook voor kiezen een time-out voor u en het is mogelijk te gebruiken als een meditatie oefening ook. Wandelen buiten door uw buurt of door het park zorgt voor een geweldige dosis van de natuur. Moeder natuur is erkend om een ​​kalmerend effect op het zenuwstelsel, het verminderen van spanning te hebben. Dit is slechts het begin van de vele voordelen die het lopen heeft in retailer voor ons.

Diverse positieve aspecten

p Er zijn veel gezondheidsproblemen positieve aspecten van het lopen. Verdienen de uiteindelijke beslissing te committeren aan het hebben van een aantal extra manieren elke dag kan het gevaar van veel aandoeningen, van hartaanval, beroertes, heupfracturen, en glaucoom te minimaliseren. Veel meer beloningen te nemen:

Het verzorgen van uw gewicht – In overeenstemming met een 2002 onderzoeken gepubliceerd in de Global Journal for Weight problemen en Metabole Ziekten, Bond Brill et. Al. melden dat een wandeling minimaal vijftig procent een uur, vijf momenten voor elke 7 dagen moedigt overgewicht daling correct. Lichamelijke activiteit, zoals wandelen, is essentieel voor elk plan voor verlengde langdurige gewicht te reguleren. . Gaan voor – het behoud van uw gewicht binnen gezonde grenzen kunt uw valkuilen van stijl 2 diabetische problemen, coronaire hartkwaal, beroerte, kanker, rust apneu, en artrose

Controlling bloeddruk verlagen wandelingen kunnen in feite versterken je hart waardoor het veel meer bloed rond te pompen met veel minder energie en aanzienlijk minder spanning op de slagaders. Oefening, dit soort als het lopen is net zo effectief als een aantal remedies voor het behoud van het bloed van kracht etappes naar beneden. Volgens Dr Saejong Park, Ph.D., die een Koreaans onderzoek leidde, ‘Accumulating stevige, 10 minuten wandelen lijkt echt effectief voor het verlagen van bloed pressure.Individuals met de tijd crunches en bezette schema te kunnen gezonde stukjes van de opleiding in de hele dag voor de gezondheid en fitness positieve aspecten ervaren ‘

Verlaging kans op een hartaanval -. Gewoon om een ​​stevige wandeling voor 3 enkele uren per week of vijftig procent een uur per werkdag is verbonden met een 30% tot 40% verminderd gevaar hartziekte in gals. (. Afhankelijk van de algehele gezondheid Onderzoek van 72.000 vrouw verpleegkundigen de 20-kalenderjaar Nurses ‘)

verminderen kans op een beroerte – Volgens een Harvard onderzoeken van extra dan elf, 000 heren , gemeenschappelijke oefening gelijk aan gaan wandelen stevig voor een uur per dag 5 keer per week kan uw kans op een beroerte te snijden in vijftig procent.

De lijst van de voordelen van wandelen kunnen gaan en op. Er zijn tal van wetenschappelijke studies die erop wijzen dat het gebruik van een dag-tot-dag stevige wandeling kunt activeren:

 • Avert melancholie, colon meeste vormen van kanker, constipatie, osteoporose, en impotentie
 • Verlengen levensduur
 • Lower stam concentraties
 • Gemak artritis en weer pijn
 • Versterk spiermassa, botten en gewrichten
 • Verbeter snooze
 • Elevate over-all temperament en gevoel van perfect blijven.
 • Ontvang de Excess Steps

  Industrie-experts het erover eens dat alle je moet hebben is 30 minuten van de gemiddelde graad fysieke activiteit op de meeste dagen van de 7 dagen voor de gezondheid positieve aspecten zien. Brisk wandelen wordt beschouwd als een soort van redelijk-fase lichamelijke actie. Zelfs instellen dertig minuten verdelen in kortere lengtes van ten minste tien minuten. Voor de gelegenheid, gebruik de trap in plaats van een lift, stapt uit een bus een bepaalde of twee stops vroeg, of parkeer uw auto op het verre einde van de veel op de functie.

  Daag je zelf

  gemiddeld individuen gewoon over een, 000 – drie, 000 methoden per dag. Je kon aan de nieuwe voorstellen van het lopen 10.000 stappen per werkdag, dat is bijna vijf mijl hebben geluisterd. Waarom geen probleem je zelf door de groei van uw nummervan stappen voor elke dayand plukken Inde positieve aspecten van een wandeling. Een EasyWay te houden van dit behouden is om een ​​stappenteller te gebruiken. De meeste stappentellers geven u de som van de stappen die u hebt genomen, mijlen gelopen, en het aantal verbrande calorieën. Het kan een geweldige software om te helpen in uw zoektocht naar extra stappen zijn!

  Vergeet niet dat een totaal van wandelen is geweldig, maar voor de ideale effecten op de gezondheid, is een vlot tempo en een wandeling gedurende dertig minuten ten minste vijf momenten per week. Wees positief contact op met uw zorgverzekeraar over het niveau van lichaamsbeweging die is beste voor u.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.