Het onderlinge verschil tussen POS en HMO Welzijn Coverage

De eerste gedocumenteerde vorm van beheerde welzijn behandeling opgetreden weer in 1917, toen een kliniek in Tacoma, Washington, geleverd prepaid gezondheid gerelateerde diensten aan personeel in de sector hout. In 1929 werd het Blauwe Kruis uitgebracht door dr. Justin Ford Kimball Baylor Hospital in Texas als hij bewezen De Baylor voorbereiden. In 1939, Blauw Bescherm werd onthuld om deel te nemen aan het prepaid arts plannen. Rond de vele jaren, hebben de programma’s uitgebreid, en nog veel meer mensen zijn minder dan Blue Cross en Blue Shields opties gedekt. In 1949, 81 Blue Cross zorginstelling opties en 44 Blue Shield klinische opties bekleed 24 miljoen mensen. Hij sprong op tot 92 miljoen tien jaren later (50 miljoen voor Blue Cross, 42 miljoen voor Blue Shield). In 1973, Richard Nixon ondertekend in de regulatie van de HMO wet die het gebruik van de federale middelen voor HMO’s te adverteren in de Verenigde Staten licentie. OEP belandde uitgevaardigd door de California congres in 1982. Tegen 2006, had 176 miljoen Us bewoners zijn gedekt door een beheerde welzijn benadering van de behandeling.

De HMO aanpak is de meest restrictieve plan van de enkele beheerde welzijn zorg ontwerpen. Een lid van dit plan wordt verwacht om te kiezen voor een van de belangrijkste behandeling arts (PCP) van een gemeenschap van gecontracteerde zorgverleners van zijn geografische ligging. De PCP werkt als een poortwachter en coördineert de medische behandeling van het lid. In ruil daarvoor, de verzekerde ontvangt minimaal, out-of-pocket kosten als hij bezoekt zijn PCP voor medische behandeling door een kleine co-terug te betalen totaal en geen eigen risico te betalen. Indien de verzekerde wil zien een professional in of uit de gemeenschap zal de PCP worden uitgerust om de kosten te verminderen door de goedkeuring van het gaan naar een verwijzing.

De POS-programma is een hybride van de twee andere beheerde welzijn behandeling plannen. Net als een HMO, is een lid van een POS-programma toegewezen aan een gemeenschap van artsen om het uitzoeken van een PCP die haar welzijn behandeling besluiten toezicht zou houden. Toch is de POS is ook als de PPO plan, het meest veelzijdige, zij het dure, beheerd algehele gezondheidszorg te bereiden direct beschikbaar, omdat zij zouden niet een verwijzing nodig om een ​​extra zorgverlener in of buiten de gemeenschap te zien. De klanten zullen meer betalen out-of-pocket kosten van dit soort als een aftrekbaar en een veel grotere co-fork out totaal als ze gebruik nooit een PCP voor de gezondheid-gerelateerde bezoeken en zoeken naar zorg in de gemeenschap. Als ze een besluit om een ​​niet-netwerk huisarts zien, hun mede-brengen en verrekenbare hoeveelheden zal flink worden verlengd.

De opmerkelijke verschillen tussen de twee opties zijn die een POS presenteert de mogelijkheid van het krijgen HMO of POS extra voordelen, hoewel de HMO afhankelijk is van haar pointers. POS klanten meestal niet nodig om te beslissen over een PCP in strijd is met een lid van een HMO programma. Managed gezondheid en fitness zorgprogramma’s terug te betalen groter verzekering voordelen als hun klanten in de gemeenschap te houden. Als gevolg, medewerkers van deze beide programma’s die niet-netwerk behandeling zonder een verwijzing zal gezicht gebied grotere out-of-pocket kosten. In werkelijkheid zal een HMO lid aansprakelijk voor de volledige factuur zijn als hij een verwijzing zal hebben, en een onder een POS bereiden verzekerd zou moeten co-assurantie te besteden aan het beste van een verhoogde co-pay en verrekenbare hoeveelheden als hij kan niet aanwezig een persoon beide.

Het onderscheid tussen POS en HMO opties kunnen belangrijke onderdelen zijn als het gaat om het selecteren van uw gezondheid dekking. U vindt de meeste van uw onafhankelijkheid onder de HMO-programma in de handel te verliezen voor het bezitten van uw prijzen geminimaliseerd door uw PCP klinische suggesties. De mogelijkheid om te beslissen op wie je wilt zien voor uw wellness zorgvragen is toegestaan ​​op minder dan een POS programma dat gezegd hebbende, het lid zal moeten vork uit een grotere kosten voor die totale flexibiliteit. Op basis van het proces en de medische professional prijzen, kan de kosten die komt uit eigen zak misschien meer dan wat je voorbereid.

worden

Category: Supplementen

Comments are closed.