Het ontvangen van Tooth Pulled Out

Ik heb meestal had een zorg van tandartsen. Deze angst komt voort uit een incident dat plaatsvond om me in Ontario, Canada. Ik had kennis tand die gewenst worden uitgetrokken. Ik ging naar mijn tandarts in de kleine stad waar ik woonde inch De tandarts kon niet trek hem uit na ongeveer een uur rukte op. Hij geïnformeerd dat hij het niet kon en stuurde me naar de grotere stad ongeveer een uur ten zuiden van ons.

Tegen de tijd dat ik bij de tandarts in de grotere metropool, was ik in zo aanzienlijk pijn. Ik had eindelijk de tand uitgetrokken, maar ik heb echt het gevoel dat dit was totaal onnodig en dat de tandarts ik ervaarde was helemaal onprofessioneel en incompetent.

Vorige 12 maanden, ervoer ik een tand die pijn voor maanden was en ik was in volledige lijdensweg voordat ik de beslissing zou ik een kijkje nemen bij de tandarts te nemen en hebben uitgetrokken. Nu, met dat 1 tand getrokken was behoorlijk onaangenaam. Het is gewoon verhoogde mijn paniek van tandartsen alle extra. Toch deed ik gelofte bij mezelf dat de komende tijd wilde ik mijn tanden getrokken dat ik zou gaan naar de tandarts passende afwezig en niet in doodsangst voor maanden.

Gisteren had ik twee tanden getrokken omdat ze waren absessed. De tandarts, van systeem, wilde een wortelkanaalbehandeling doen, maar ik kon het niet lukken, dus ik had ze gewoon uitgetrokken. Nu, hoe voel ik me 1 werkdag na het bezitten van hen getrokken? Ik voel me in wezen prima. Mijn mond is mals, maar dat wordt voorspeld. De variatie dit is dat de tandarts gaf me pijn tabletten, anti-inflammatoire capsules en een antibioticum. Voor mij, maakte dit de belangrijkste verandering in pijn vermindering voor mij.

Ik kan u op de hoogte, was ik helemaal doodsbang om mijn email uitgetrokken en ik zal waarschijnlijk helemaal opnieuw zijn. Ik hou niet van tandartsen op alle, maar ik kan zeggen dat ik ben emotie een beetje aanzienlijk minder ongerust over naar de tandarts eens te meer.

Category: Gezond eten

Comments are closed.