Het overzetten van stamcellen kunnen een invloed hebben op Volwassen mannen & rsquos Seksuele Gezondheid

overzetten van stamcellen invloed op uw Geslachtsgemeenschap dagelijks leven

Moderne analyse heeft uitgewezen dat een stam mobiele transplantatie kan invloed hebben op uw waarderen bestaan. Het onderzoek op stam mobiele transplantatie heeft verbeteringen in de seksuele handelingen van personen die zijn behandeld voor een bloed en beenmerg celtransplantatie.

Mensen die gaan door dit soort remedie worstelen aan kanker en sinds stam erkend celtransplantatie is een nuttige manier van omgaan met kanker die als leukemie, myeloom en lymfoom. De stamceltransplantatie is een versterking van de premies voortbestaan ​​van een individu, maar het beïnvloedt ook de uitstekende van het dagelijks leven van een persoon die seksuele bestaan ​​omvat. Mannen de seksuele algehele gezondheid is echt belangrijk voor een mens om te gaan voelen als 1.

Het analyseren ook benadrukt het gesprek dat de betrokken persoon en de arts hebben voordat het individu ondergaat het conventionele type remedie medische professionals adviseren hun mensen die hun seksuele levensstijl, zelfs direct na het herstellen zal worden beïnvloed. Er is een hoop dat deze bevindingen niet alleen de arts in staat zal stellen de betrokken persoon, maar ook om openlijk te praten over over seksuele disfunctie.

Uit een recent onderzoek werd gedaan op honderdvijftig mannen en honderd tien vrouwen van alle leeftijden die hoger zijn dan de leeftijd van 45 jaar zijn en werden hebben een steel mobiele transplantatie ondergaan. Extra dan 60% van de mannen die onder deze remedie zijn geweest hebben geklaagd over een minimale of geen seksuele activiteit en ongeveer vijftig% van de meisjes klaagde over de identieke.

Volwassen mannen die een afname van de seksuele lichaamsbouw stralingsdeskundige verworven bezigheden en het aantal volwassen mannen die gekruid is dit achttien% en ongeveer 26% merkte een daling van goede kwaliteit van het orgasme, de herziening ook weerspiegeld dat dit soort straling behandeling geen invloed op vrouwen had.

De nieuwe bevindingen zei ook dat mannen die afwijzing gemaakt van de stamceltransplantatie zag een vermindering van seksuele fantasieën en bijna vijfentwintig% gekruid een daling van de kwaliteit van het orgasme, terwijl 28% van de dames ervaren een afname van de seksuele voldoening en opwinding.

Het hele scala komt erop neer dat vrouwen van alle leeftijden ervaren de ergste seksuele resultaten in tegenstelling tot jongens en een waarheid van de seksuele actie in dames echt rijkere kort na de transplantatie. Dit onderzoek zal een conclusie die extra dan 50 procent personen die minder ging dan de stamcel behandelmethode hun kanker werden seksueel actief onmiddellijk na drie een lange tijd.

Het is belangrijk te handhaven een openstellen gedachten als ondersteuning van deze conclusies aan de onhandigheid te verlagen tussen de arts en de betrokken persoon, als deze problemen zijn niet openlijk beoordeeld onder de mannetjes.

Hoe stamceltransplantatie heeft een effect op je Sex Lifetime

stamcellen transplantatie wordt benut gebruikt om te zorgen bloedkanker deze leukemie, myeloom enz. De kankercellen van patiënten gehele lichaam worden vervangen door gezonde cellen door het veranderen van het bloed of beenmerg van de patiënt of van de donor.

 • Het is de overdracht van deze voedzame cellen in het systeem potentiële klanten om seksuele disfunctie bij mannen en vrouwen en het zal een lange tijd duren om terug naar het normale punt eruit te krijgen.
 • De menselijk lichaam heeft tijd nodig om deze nieuwe gezonde cellen te nemen en aan te passen aan de nieuwe aanpassingen.

  De sterfte prijs direct na de overdracht van deze absoluut zullen de overlevingskansen te vergroten niveau, maar het beïnvloedt de hoge kwaliteit van het leven van een bepaalde persoon.

  Is Stem Mobile behandeling de enige resolutie?

  Stamcellen transplantatie doet bestrijden kanker, maar beïnvloeden ook de hoge kwaliteit van de levensstijl van een persoonlijke. Momenteel in de omgeving van de hedendaagse wetenschap hoe kunnen we de meest effectieve van de twee afwerkingen?

  Wat te hopen Pre Transplantatie

  Collectie van testen zullen worden uitgevoerd alleen weten over uw gezondheid en fitness en deze tests biedt ook een plattegrond van uw huidige probleem, die zal helpen de artsen positief zijn als uw lichaam wordt voorbereid voor deze procedure. De chirurg zal ook implantaat een uiterst mager buisje in je borst gewoon dicht bij je nek erkend als de intraveneuze katheter. De artsen maken gebruik van een centrale lijn om de stamcellen te introduceren met sommige geneesmiddelen samen met bloed goederen in uw lichaamsbouw en deze buis blijft in je lichaam tot aan de transplantatie methode wordt gesloten.

  De conditionering procedure duurt normaal spot net na de pre transplantatie die chemotherapie en bestraling omvat en is speciaal ontworpen om de meeste vormen van kanker cellen te vernietigen door het onderdrukken van het immuunsysteem, zodat u het systeem eenvoudig aanvaardt de nieuwe cellen.

  Facet Gevolgen net na de stamceltransplantatie

  Het zijn verschillende uitdagingen die een uniek goed hebben om met na de stam mobiele genezing zetten maar veel vertrouwt op op verschillende dingen die de mensen leeftijd waarop de transplantatie werd uitgevoerd, wat voor soort van conditionering remedie werd gebruikt? Wat was de fase van kanker toen de behandelingsmethode werd uitgevoerd? De problemen kunnen ook geïnduceerd door chemotherapie en bestralingstherapie ook waarin gebruik wordt direct na de transplantatie, van tijd tot tijd zelfs medicatie die gebruikt voor de behandeling zou kunnen leiden tot deze complicaties zijn acht:

  • orgaanschade (het zou kunnen zijn lever, nieren of botten en gewrichten of zelfs hart)
  • Relapse van kanker
  • Ontwikkeling van de lymfeklieren die misschien onregelmatige
  • Onvruchtbaarheid
  • seksuele disfunctie
  • Hormonale Wijzigingen
  • Cataract etc.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.