Het resultaat van Pennsylvania & rsquos Wet 13 op openbare Wellness Disclosure

Niet zo lang geleden, de zogenaamde aangeduid als Wet 13 werd aangenomen door de Algemene Vergadering van Pennsylvania en in de wetgeving ondertekend door gouverneur van Pennsylvania Tom Corbett. Het wetsvoorstel machtigt persoonlijke normale gas boren in Pennsylvanias brandstof-rijke Marcellus Shale door betekent van de aanpak van het hydraulische breken, of anders geïdentificeerd als fracking. Aan de andere kant, bij de betalingen een aantal controversiële functies, een bepaald individu deel heeft de vrees dat de verordening openbare wellness in gevaar brengt door silencing medische professionals over de mogelijke schadelijke gevolgen voor de gezondheid van chemische stoffen die in de fracking aanpak verhoogd. Onder de taal van de maandelijkse factuur, zijn deze vormen van chemische verbindingen verklaard handel strategieën, waarvan het vertrouwelijke karakter voorrang op de noodzaak om van de gezondheidszorg profs aan de gemeenschap adviseren over wat chemicaliën misschien gevaarlijk zijn. De bijzondere taal van het wetsvoorstel is als volgt:

Een verkoper, leverancier zaken, of de exploitant identificeert de specifieke id en hoeveelheid chemicaliën beweerde een handels geheim of vertrouwelijk fatsoen gegevens worden genomen om eventuele welzijn bekwaam in produceren als de wellness gekwalificeerd voert een geheimhoudingsplicht agreementthe leverancier, Service provider of exploitant moet de gegevens voor de gezondheid en fitness professional op een verbale erkenning door de algehele gezondheid expert meteen bekendmaken dat de informatie en feiten kunnen ook niet worden gebruikt voor andere redenen dan de algemene gezondheid verlangens beweerd en dat het goed wordt gekwalificeerd moet de feiten houden als prive [1]

Op het gebied, de taal gebruikt hier vermeld lijkt zeker dat artsen en gezondheidsgerelateerde profs zal zijn om zijn klaar om de toegankelijkheid feiten met betrekking tot chemische stoffen gebruikt in het fracking systeem zodanig verlengd als de vragen is een respectabele klinische moet hebben. Niettemin, het wetsvoorstel stelt ook dat deze gegevens prive worden gehouden, ondanks enige invloed op de gemeenschap wellness. Tegenstanders van het wetsvoorstel verklaren dat de noodzaak om de vertrouwelijkheid te behouden aan de zijde van doctorseven als een echte professionele medische noodzaak existshinders de beide even de artsen vaardigheden om hun taken en het publiek af te handelen, om gegevens over stoffen die goed kunnen worden verwerven uitkomsten op toegang tot hun gezondheid. Een groep ambtenaren volksgezondheid in Pennsylvania beweerde dat de maandelijkse factuur laat boorders om feiten over de chemische stoffen die normaal gasputten frack indien de corporatie beschouwt ze als eigen of van een beroep top secret onthouden. Dit zou onder meer de stoffen id en de scherpstelling. [Twee] De rekeningen voorwaarden voor medisch specialisten om toestemming te ontvangen van het boren bedrijven voorafgaand aan het gebruik van informatie over de chemische verbindingen in het fracking manier van handelen misschien ook onnodige belemmeringen te creëren om het doen van de nodige communautaire algemene gezondheid mogelijkheden. Artsen hebben meer geklaagd dat de factuur vraagt ​​de gezondheidszorg werknemer indicator een geheimhoudingsovereenkomst die verplicht de gezondheidszorg specialist om de gegevens alleen gebruiken om te zorgen dat uniek. [Drie] Dus, in overeenstemming met de huidige bepaling van het wetsvoorstel, artsen zou kunnen worden het zwijgen opgelegd door het boren van bedrijven als ze proberen om prive informatie over fracking chemische verbindingen naar meer substantiële bevolking over mogelijke effecten van het boren te waarschuwen, wat dan eigenlijk de behandeling van een bepaalde persoon Slachtoffer gebruiken. Dit zou ook maakt het extra lastig voor het grote publiek om de bepaalde chemische stoffen die in de fracking procedure in te stellen, en mogelijk belemmeren lange termijn wetenschappelijke studies met betrekking tot het welzijn effecten van deze stoffen op een grote populatie.

Wat is op dit moment bekend is over fracking en de chemische stoffen die werkzaam zijn in fracking is dat het mogelijk is voor gemeenschap welzijn gevaren groter is dan de taal van de Wet dertien lijkt te zorgen voor. Eerdere studies met betrekking tot de aanzienlijke schaal gevolgen van fracking hebben ontdekt dat het wellicht zou kunnen leiden tot een scala aan potentiële milieu-gezondheidsproblemen: pijpleidingen en wellheads kan exploderen, de procedure produceert schadelijke emissies in de lucht, en fracking genereert vloeibare afvalstoffen die verdieping kunnen besmetten en inname h2o materialen. [vier] Van bijzonder verlangen naar tegenstanders van Wet 13 zijn de chemische verbindingen die kunnen eindigen besmetten lokale lucht van goede kwaliteit of drinkwater. Bijvoorbeeld: naftaleen, xyleen, tolueen, ethylbenzeen en formaldehydeeach gebruikt in een verscheidenheid van farmaceutische fracking opties worden beschouwd of verdacht carcinogeen voor de mens [vijf] Minder dan de taal van Wet 13, het punt dat deze chemicaliën vermoedelijke carcinogene eigenschappen zou. onder de geheimhoudingsovereenkomst worden betrokken die geen klinische professionele behoefte in bij het verkrijgen van bepaalde informatie die nodig is om klanten beïnvloed door het boren van omgaan met voeren. Daarom moet echt boren bedrijven willen dit soort gegevens af te wenden van wordt gemaakt gemeenschap, zouden ze hoeft alleen maar op te zetten dat de uitgebreide verspreiden verspreiding van deze informatie een echte medische noodzaak niet weergeeft, en dus onder het mom verboden worden geheimhoudingsplicht. Dit zou kunnen worden afgewerkt door aantrekkelijk voor het gebrek aan wetenschappelijke feiten over de specifieke gezondheidsrisico’s van deze stoffen, die op hun beurt, zouden veel meer moeilijk te bereiken door de ongelooflijk vertrouwelijkheid reeds ondertekende gerenderd (gezien het feit dat het zou kunnen worden gesteld dat wetenschappelijke wetenschappelijke tests in de aard van deze stoffen ook niet een legit gezondheidszorg vormen moet hebben).

De moeilijkheid wordt verhoogd tot een hogere graad van ernst in milde van ervaringen die voortvloeien uit gebieden die op dit moment al hebben gekruid -gasbenzine boren. Deze gemeenten hebben een boost in anekdotische verhalen van de algehele gezondheid uitdagingen [met inbegrip van kwesties van] hoofdpijn, diarree, neusbloedingen duizeligheid, black-outs, spierspasmen, en andere moeilijkheden bekeken. [6] Zodra nogmaals, het probleem is moeilijk in mild van de realiteit dat er op dit moment bestaat minor bewijs aansluiten van deze soorten van unieke gezondheid en fitness effecten van kenmerken in chemische verbindingen die werkzaam zijn in het fracking systeem: gepost epidemiologische experimenten met betrekking schalie productie van brandstof voor de algehele gezondheid zijn vrijwel onbestaande. En dat zou het een uitdaging om wetenschappelijk te valideren anekdotische beoordelingen van welzijn resultaten te maken. [7] Dit probleem is nog ingewikkelder door de taal van de Wet dertien dan als er weinig wetenschappelijke gegevens duidelijk linken blootstelling aan fracking chemische verbindingen voor de gezondheid resultaten van deze soort, boren organisaties hebben middelen waarmee zij kunnen mogelijk verklaren dat openbaarmaking van gegevens over deze stoffen niet overeenkomt met een legitieme professionele medische nodig heeft op de naam publiek, en dus een hogere juridische status betekent voor de gezondheidszorg de industrie experts ontkennen dit soort informatie. De taal van de Wet dertien, dus heeft de verderfelijke invloed van gelijktijdig verdienen het extra moeilijk voor duidelijke wetenschappelijke feiten over het welzijn gevolgen van fracking chemische stoffen die moeten worden bereikt, 119, nee. 8 (2011): 350

[vijf] Ibid

[zes] Ibidem, 351

[zeven] Ibid

….

Category: Supplementen

Comments are closed.