Het salaris van een Gezondheid en fitness informatie en feiten Expert

meeste welzijn info deskundigen of specialisten een affiliate diploma. Alle door faculteit, onderwerpen die fysiologie en anatomie, terminologie gezondheidsgerelateerde, algehele gezondheid kennis specificaties, coderen apparaten, informatie onderzoek en stabiliteit, en de terugbetaling van gezondheidszorg oplossingen omvat, zijn noodzakelijk. Certificering wordt niet geëist, maar de meeste werkgevers de voorkeur aan de diensten van geregistreerde Welzijn gegevens Professionals (RHIT) die de Amerikaanse Wellness Info Management Association (AHIMA) bereid cheque overhandigd behouden. Sommige posities zou kunnen noemen voor precieze kwalificaties of certificering in de codering ook.

Spots van de regio met een prijsstijging van de woning of de schaarste aan gekwalificeerd medisch info professionals kunnen eventueel leveren hogere salarissen dan andere mensen. Ter illustratie, Mississippi heeft slechts een van de hoogste concentraties van wellness feiten deskundigen zo goed als een relatief klein prijskaartje van wonen, en normale salarissen zijn dan $ 26.460 per 12 maanden. Toch Alaska heeft ook een significante concentratie, maar welzijn feiten experts kan jaarlijks rekenen op een gehele staat regelmatig loon van $ 39.490. De grootste-met punt uit te betalen in de VS is New Jersey. De focus van de posities hieronder is ruwweg slechts een vijfde van Zuid-Dakota en het gemiddelde jaarloon stand op $ 45.750. De landelijke reguliere loon voor gezondheid en fitness feiten specialisten is $ 33.880 per 12 maanden.

Standaard gezondheidszorg ziekenhuizen zijn de meest typische bedrijven voor informatie over gezondheid professionals en leveren een nationale reguliere loon van $ 35.870 per jaar. Aan de andere kant kan de komende best verscheidenheid van posities worden ontdekt in de plaatsen van het werk van artsen, maar het jaarlijkse gemiddelde loon is slechts $ 28.460. De federale uitvoerende macht telt ook meer dan 5000 wellness details specialisten en betaalt een gemiddelde van $ 45, 120 per jaar.

Coding experts krijgen de minst in het beroep, gemiddeld $ 20.000 tot $ 25.000 per jaar. File experts kunnen gemiddeld tussen $ 23.000 en $ 30, 000 op jaarbasis. Document bestuurders hebben de neiging om de meest winnen, variërend van $ 30.000 tot $ 40, 000 per jaar. Mensen die de meest praktische ervaring en waarschijnlijk een breed scala aan kansen op werk hebben gedaan in hun bezigheden als gezondheid en fitness informatie professionals kunnen leveren aanzienlijk meer dan een gewone loon. Verdieners in de negentigste percentiel loon typisch $ 51, 510 per jaar.

Category: Dieten

Comments are closed.