Het trainen van 103: Cardio vs Anaërobe voor gewichtsverlies

A Difference

Slechts een van de belangrijkste onderscheidingen die je moet maken om een ​​goede uitoefening van de strategie op te bouwen is dat tussen cardio en anaërobe training. Het is een zaak die een groot deel van de mensen niet volledig te begrijpen, maar de betekenis ervan is uitstekend, vooral als het gaat om gewichtsverlies.

De meeste mensen zijn van mening dat alle cardio is aërobe. Dit is niet automatisch het scenario. De meeste mensen ook dat bijna veronderstellen iets dat kan je ademen major is cardio, en dit is zeker niet het geval. Dit rapport is waarschijnlijk om u een definitieve variatie in tussen cardio en anaërobe uitoefenen en hoe adequaat te gebruiken even van hen om het meeste uit je lichaam gewichtsvermindering systeem weer te geven.

Aerobic Lichaamsbeweging

De term cardio letterlijk stelt ‘met zuurstof’. Dit betekent dat wanneer het gehele lichaam maakt de energie geëist cardioworkout het wenst om zuurstof te gebruiken voor de duur van de procedure. Krijgen in om dit niveau te krijgen, moet het systeem worden het behoud van een bepaald niveau van energie voor een bepaalde lengte. Meestal is deze lengte ongeveer 90 seconden tot twee minuten en groter. Deze energie is vaak minimaal intensiteit.

Dus als u werkt een mijl op de loopband dat is cardio uitoefenen. Stage lessen zijn cardio. Iets dat je behouden voor meer dan 90 seconden tot twee minuten is aërobe.

Sinds dit, kunt u eventueel van mening dat circuit vet onderwijs is aërobe maar dat is niet automatisch het geval als u in het ziet volgende gedeelte.

Anaërobe Oefenen

De term anaërobe eigenlijk aangeeft ‘verstoken van zuurstof’. Dit betekent meestal dat het totale lichaam niet profiteren van zuurstof in te kopen om de elektriciteit die nodig is voor deze vorm van training te leveren. Gewoonlijk anaërobe oefening is grote intensiteit het werk voor maximaal 90 seconden, maar meestal zestig seconden of een stuk minder.

De meeste weerstand opleiding is anaërobe. Sprinten is anaërobe. Springende is anaërobe. Zo lang als het harde werk is streng en de lengte is kort, de training is anaërobe.

Maar hoe zit het circuit onderwijs? Het is de weerstand coaching, maar de circuits meestal vorige een grote hoeveelheid verlengd dan twee minuten verstoken van ontspanning dus het moet aerobic zijn.

Ah, maar het is niet
.
Circuit coaching is anaërobe omdat zowat elke bepaalde persoon inspanning zal op een diepte die alleen kan worden gezorgd voor een korte periode van tijd. Dan stopt het hele lichaam dit werk en wordt doorgegaan met een verschillende inspanning. Hoewel de pauzes zijn ongelooflijk kort, ze zijn meestal voldoende voor de lichaamsbouw om goed voorbereid voor nog een anaerobe uitbarsting zijn.

De exacte Hetzelfde geldt voor interval coaching, die we over zullen spreken in grotere element achteraf in deze reeks. De uitbarstingen van hogere diepte zijn kort en anaërobe. Zelfs hoewel het systeem geenszins absoluut rust, de ‘uitvoeren’ intervallen op hun eigen zijn anaërobe in moeder natuur als het menselijk lichaam zal niet profiteren van zuurstof tot elektriciteit.

Leveren Dus wat doet het gehele lichaam maken het grootste deel van deze kracht?

ATP + CP (adenosine trifosfaat + Creatine fosfaat), maar nooit bezorgd over dat. Weet alleen de verschillen tussen cardio en anaërobe in de variabelen die je kunt beheer -. Intensiteit en duur

Cardio vs Anaërobe voor gewichtsvermindering

Onmiddellijk na het lezen van de vorige posting op stofwisseling en intensiteit, je moet nu weten welke stijl van lichamelijke oefening is het meest geliefd om gewicht daling. Houd in gedachten dat onze nadruk ligt op het maximaliseren van uw lichaam metabolische prijs en proberen te houden verhoogd zo lang als haalbaar.

De stijl van actie die dit doet is aanzienlijke diepte. Grote intensiteit werkzaamheden kunnen alleen worden gezorgd voor kortere uitbarstingen en, als gevolg, anaërobe karakter. Deze training zal een verhoging van de artikel-lichaamsbeweging zuurstofopname en kracht nodig veroorzaken, dus het zal verbranden veel meer calorieën voor een voor een langere periode van tijd dan verlaagde diepte aërobe functie.

Anaërobe voeren ook kunnen vestigen en / of te beheren spiermassa massa, die van cruciaal belang aan het houden en het verhogen van de stofwisseling bedrag. Als een resultaat, als gewichtsverlies of vetten daling is je doel, je moet de nadruk uw training applicatie op anaërobe dingen zo sterk als goed te doen te doen.

De Significante Afbeelding van welzijn

ik moet weten, dat, hoewel anaërobe actie is het grootst voor overtollig gewicht te verliezen doeleinden, vind ik leuk om te mengen in aërobe actie voor herstel en cardiovasculaire conditionering. Anaërobe oefening doet werkt het cardiovasculaire programma, maar het is ook uitstekend om de klus dit systeem te doen op verschillende intensiteiten voor unieke duur om samen het hart voor alle vormen van omstandigheden zetten.

Anaërobe oefening plaatst ook een prachtige eisen van klanten en een heleboel angst op het lichaam. Een uitstekende hoeveelheid van herstel tijd zal worden gewenst onder anaërobe wedstrijden. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het herstel wordt verbeterd wanneer het gehele lichaam is bezig met een soort van minimale intensiteit van de training. De bonus hieronder is dat je weg zal smelten van een paar extra calorieën hoewel je herstellende bent. Nu is dat goede dingen.

Dus, overweeg van dit schrijf-up het idee dat je echt moet uw training software richten op aanzienlijke diepte anaërobe actie als je intentie is pond.

komen, zullen we discussiëren over de beloningen van resistentie opleiding en hoe het opzetten van een weerstand onderwijs schema om uw effecten te maximaliseren.

Category: Dieten

Comments are closed.