Het verkrijgen van uw verstandskies gehaald? Hier worden vermeld zijn strategieën om een ​​snel herstel

Laat uw kennis Tooth nodig te hebben om te worden uitgeroeid?

Als dat zo is, zijn er een aantal items die je moet weten over verstandskiezen, waarom ze moeten gebeuren, hoe ze worden gewonnen, en wat te verwachten als je zou kunnen bezitten geëlimineerd aanbrengen van een gemeenschap verdoving.

Je kennis emaille zijn de laatste kiezen om binnen te komen of ‘uitbarsten’ door uw tandvlees, en in veel situaties, aangezien uw boven-en onderkaak zijn momenteel effectief bevolkt met tanden, kan je verstandskies uitbarsten vreemde hoeken, zet kracht op aangrenzende tand, en veroorzaken een hoop pijn. De tijd om hebben ze gewonnen is voor op uw verstandskiezen kan resulteren in nog veel meer problemen!

Uw verstandskies zal vrijwel zeker worden gewonnen met behulp van een regionale verdoving, die minder risico’s geeft dan een typische verdoving en heeft een kortere hersteltijd.

Vooruitlopend op Extraction

 1. Houd de locatie omvat uw wijsheid als gratis levensmiddelen deeltjes als haalbaar. Poets en flos algemeen.
 2. Maak gebruik van mondspoelingen te spoelen zeer kleine deeltjes te helpen uit tussen uw email.
 3. Als u rookt, stoppen. Rokers hebben een hardere tijd therapeutische na elke chirurgische methode.
 4. Bestaat uit meer vloeistoffen en zachte maaltijden in uw eten plan vooruit van de chirurgische procedure te minderen met de totaal van voedingsmiddelen die wordt betrapt met betrekking tot uw glazuur tijdens het kauwen.
 5. Carry gebotteld h2o met u naar uw afspraak, om de reden dat u een droge mond direct na extracties zal voelen.
 6. Zelfs met nabijgelegen verdoving, je misschien geen zin hebt om te rijden naar huis of wachten op een bus of taxi. Praat met een vriend om u te duwen en je blijven stevig te houden.
 7. zijn nooit hard. Als je een kleine tolerantie voor lijden, met uw kaakchirurg over pijn medicatie.

Uw Operation

Uw kaakchirurg zal zeer waarschijnlijk adviseren het gebruik van een gemeenschap verdoving om het gebied dicht bij de tand / email worden verwijderd verdoven. Emaille in de bovenkaak kunnen vaak worden verwijderd in een enkel verschil van minuten, maar ingewikkelde tandwortels in de daling kaak kan veel meer tijd in beslag nemen, misschien krijgen als een partij als 45 minuten.

U kan mogelijk last hebben van het trekken aan en de druk in je kaak, maar de nabijgelegen verdoving moet beheer pijn tijdens het proces. Je zou zelfs wat gekraak luisteren als de tand wordt geëlimineerd, en als uw kaakchirurg wil je tandvlees trimmen extractie veel gemakkelijker te maken, kan je goed zal gehecht worden aan de tand extractie website veilig, en een recept antibiotica om te voorkomen dat infectie.

Als de eerste extractie is uitdagend, kan uw kaakchirurg eventueel verstrekken / adviseren het plannen van de extra winning / s voor een 2e afspraak.

Kritische Technieken om een Swift Recovery

Er zijn een selectie van de manieren waarop u kunt nemen om ijsberen uw therapeutische

Hetero

weg net na extractie:.

 1. Go huis en ontspanning. Neem pijn medicatie te behouden door jezelf knus.
 2. Na twee uur, kies een lichte voedsel bij kamertemperatuur. Absoluut niets veel te heet of veel te koud. Bijna niets dat significant kauwen nodig.
 3. Als een persoon of veel meer tand sockets bloeden, locatie een stuk gevouwen gaas of een wattenschijfje in het stopcontact en brok neer op het flippantly voor een paar minuten

werkdag direct na operatie:.

 1. Blijf eigendom uit te voeren zijn. Elke persoon die het krijgen van een tandextractie moeten plannen om uit te rusten voor een volledige werkdag na medische procedures, en te blijven wonen voor maximaal 5 dagen als zwelling en / of lijden aanhouden.
 2. Blijf gebruik maken van uw ongemak medicijnen en antibiotica zoals voorgeschreven.
 3. Meng een theelepel zout in een halve liter warm H2O en gebruik dit als een spoeling na het nuttigen en de voorsprong op bed.
 4. Doorgaan op uw dieet programma van de inschrijvingen etenswaren op gebiedsniveau temperatuur

Twee dagen na de operatie:.

 1. Langzamerhand beginnen te proberen om veel meer aanzienlijke eten etenswaren, als zeer warme en koude maaltijden en dranken, zo lang als ze nooit leed veroorzaken.
 2. Als je echt niet je pijn behandeling nodig hebben, stoppen met het hebben van het. Blijf met uw antibiotica, indien aanwezig.
 3. verder op werken met je zout drinkwater spoelen direct na voedingsmiddelen en net voor matras.
 4. Begin een regime van milde oefening, die zal hulp tempo het therapeutisch systeem

Wat zal je werkervaring hoewel therapeutische

Werken dag een:.? voor ongeveer 3 enkele uren na chirurgische behandeling uw mond zal gevoelloos zijn, het genereren van het moeilijk om duidelijk te bespreken. U krijgt een droge mond hebben en last hebben van zwelling, vooral als de tand was een uitdaging om zich te ontdoen van. U kunt verwachten pijnlijk te zijn als u probeert om ongelooflijk ver open je mond

Dag 2:. U komt bij gedraineerd en hoofdpijn krijgen uit de buurt verdoving voelt, maar je zult

in staat zijn om uw mond aspect weg te openen

Werken dag 2 en verder:. De zwelling zal snel lager, waardoor het waarschijnlijk om open je mond breder.

Voeden op zal blijken te veel gemakkelijker

Werken dag 7:. Ontsteking moet worden gegaan, en, als uw chirurg gepositioneerd oplosbare hechtingen, zal deze geleidelijk oplossen in de volgende week .

Category: Dieten

Comments are closed.