Het vermogen van Photoshop Aanpassingslagen en werken met hen om tanden witter

aanpassing Niveaus

lagen Aanpassing gebruiken elke correctie op alle onder hen de niveaus, zonder dat een van de lagen eerder genoemde hen. Maskeren is een kunstwerk en een must-have potentieel in uw vindingrijk vaardigheid vastgesteld.

De gebruikte instellingen kunnen ook worden ondergebracht of ‘geknipt’ in een enkele laag. Dan zal het alleen een effect op de laag hebben net onder of u kunt gezamenlijk team verschillende niveaus in een map en gebruik maken van een masker alleen invloed individuen lagen. U kunt bewerken, kopiëren, samenvoegen, of de volgorde van de aanpassingslaag te allen tijde zonder het vernietigen van elke pixels in het beeld.

Enorme interessant he?

In de volgende tutorial zullen we zijn het werken met een aanpassingslaag aan glazuur witter te maken. Enkele andere gelegenheden de plaats van dit soort gelijke systeem zou praktisch zijn is voor het ophelderen van de ogen of het inschakelen van de kleur van een item. Laatste instantie wordt in het algemeen aangeduid als ‘selectieve kleur ‘en is ongelooflijk goed vond op het moment dat dit bericht werd gedrukt.

Kleur Forged

Zoals je kunt zien op de foto eerder genoemd, de tand hebben een vrij slechte oranje / gele kleurzweem. Als de fotograaf van deze foto, ik weet dat het glazuur van deze materie zijn groot en wit. De kleur vaste vaak een invloed van de omgeving op de plaats. De emaille zijn reflectieve in typisch omdat ze wit maar bevatten de werkelijkheid dat ze vochtig helpt ze nog veel meer reflecterend. Zij zullen selecteren op de tonen van de omliggende objecten en leiden tot dit soort verkleuring. Andere variabelen kan de witbalans instellingen in digicam of dat de tanden van uw zaak zijn gewoon niet zo wit. Mogelijk manier, stellen mij in staat u voor te stellen hoe het verzorgen van het met de meest puur natuurlijke effecten.

Bewaken uw unieke

Zelfs terwijl we zullen werken met een aanpassingslaag, we willen te maken gegarandeerd dat NO bewerkingen zullen worden gebouwd om de authentiek beeld. Ik heb altijd aan de slag elke individuele retoucheren uitdaging door het verdienen van een kopie van de achtergrondlaag. Er zijn een hoeveelheid van strategieën om dit te bereiken zodra u uw laag gekozen. . Slechts een manier om een ​​laag te repliceren is door te klikken op de laag vallen down menu op de grote nog steeds links van uw werkruimte en vind dubbele laag. De snelste manier, en mijn voorkeur is gebruik te maken van de sneltoets … Keeping CTRL of Cmnd (als u werkt met een Mac) en dringende J.

Hue / Saturation Layer

Aankomende, in de aanpassingslaag paneel, klikt u op de eerste icoon in de 2e rij naar een tint / verzadiging aanpassingslaag omvatten. Het pictogram wordt aangegeven in de foto eronder.

Als je nooit het paneel aanpassing naar huis ramen en schijnwerpers aanpassingen.

In de kleurtoon / verzadiging paneel klikt u op op de knop die beweert leren en beslissen over geel (impressie over RV). In dit artikel kunnen we de schuifregelaars van de afzonderlijke kleuren veranderen … Laten we kiezen voor de schuifregelaar Verzadiging helemaal naar beneden tot -100. Handhaven in de hersenen … We kunnen vaak extra wijzigingen aanbrengen later als we echt het gevoel dat we veel te sterk zijn gegaan. Klik op de knop helemaal opnieuw en selecteer het rood, het veranderen van de schuifregelaar om de verzadiging te verlagen tot -10 of variëteit het bereik. Klik op op de knop op het moment helemaal opnieuw en pak greep zodat we het beïnvloeden van alle kleuren en vermindering van de verzadiging op -10 en het vergroten van de lichtheid om + tien.

Alle geschikt, het glazuur blik geweldig, maar de grafische is afschuwelijk. Niet bezorgd te zijn, zullen we waarschijnlijk te maken met dat tijdelijk. Laten we de echte nalatenschap van onze beeldscherm een ​​kleine boost door het sluiten van de aanpassingslaag paneel.

Probeer het masker dat werd toegepast op onze aanpassingslaag in een eerder stadium te onthouden? We gaan wijzigen dat in de toekomst te verplaatsen.

Omkering van de Layer Mask

Het laagmasker standaard moeten worden geselecteerd en wordt aangegeven door de witte stammen net buiten de 4 hoeken ( zoals aangegeven in de afbeelding aan de juiste). Het masker moet wit zijn, maar we willen dat het zwart naar de aanpassingen die wij vroeg gebouwd te verbergen zijn. Handhaven ctrl of cmd en dringende ik (zoals in invertsuiker) om de laag masker omkeren converteren naar zwart en nu zijn we terug naar onze oorspronkelijke afbeelding.

Houd in gedachten,. De laag masker is zwart die de veranderingen die we eerder geproduceerd verbergt. We zullen de parelwitte tanden werken met witte door middel van het masker aan te tonen bloot.

Keuzes

Er zijn veel middelen om de halte resultaat en net zo vele methoden uit te voeren om het gebied te vinden dat u wilt wijzigen. De lasso instrument zou een runner-up te zijn, de pen apparaat zou ook nuttig zijn als u de behandeling over de tijd gezet in de besluitvorming over niet. Elk van de keuzes uit het verleden zou hebben om een ​​beetje finesse en een paar extra handelingen uit. Al die technieken zullen niet worden beschermd in deze tutorial. De snelste en meest eenvoudige manier zou zijn om een ​​borstel en verf op het laagmasker gebruiken met wit als je voorgrond kleur. Zorg er absoluut zeker van dat u gebruik maakt van een comfortabele rand borstel en je schilderen op honderd% ondoorzichtigheid.

Onthullend Pixels

op uw toetsenbord Push ‘b’ om de borstel toegankelijkheid tool. Test om te zien dat u een zachte rand borstel met het pull-down menu dat wordt omcirkeld in de afbeelding hoger dan. Ook onderzoeken om er zeker van dat u schildert met honderd% ondoorzichtigheid maken. Nu, met wit als je voorgrond kleur, penseel over het glazuur het veranderen van de grootte van uw borstel om uit de buurt van het schilderen boven het tandvlees en de lippen te houden. Echt niet getreurd als je dat doet, gewoon omdat we kunnen het laagmasker oneindig.

! Dat is de super prachtige energie van laagmaskers!

U bent niet het vernietigen van elke pixels maar onthullen (wit) of verborgen (zwart) pixels op wil. Zo veel als ik me zorgen, kan Adobe de gum instrument van de instrumenten palet wissen.

Fine Tuning de Layer Mask

We zijn met de buurt tot het beëindigen van deze foto met slechts een handvol van aanvullende maatregelen. In de afbeelding boven omcirkeld in geel is er een knop die dekking regelt voornamelijk gebaseerd op de druk wanneer het gebruik van een pen en tablet. De meeste organische en natuurlijke resultaten te realiseren, is het gewenste systeem professionals. Dus, als je een spanning gevoeligheid tablet dan wil je om deze knop te activeren. Ik gebruik de bescheiden Wacom Intous 4.

Als u een aanvraag een muis dan wil je de dekking van je penseel wijzigen om meer dan dertig% zeggen grijze pixels produceren van de overgangen extra geleidelijke en waarin variaties introduceren in het masker.

Het idee hieronder is zodat het lijkt alsof we deden heel weinig om deze indruk.

Met zwart als voorgrond kleur, verf boven plaatsen van de tanden sluiten voor het tandvlees en tussen de tanden. Raadpleeg de vergrote laagmasker in de onderstaande afbeelding om een ​​idee van hoe u wilt dat de resterende laagmasker om lijken te krijgen.

Voor en snel na

De meest populaire fout gemaakt met deze manier van handelen is de productie van de glimlach veel te briljant en het lijkt te zijn als absoluut onnatuurlijk. We hebben allemaal het klaar, we richten op de methode, zonder de noodzaak van het krijgen van een blik op de van tevoren en na.

Gewoon om nog steeds links van zowat elke laag zijn oog pictogrammen die de zichtbaarheid van de controle de laag. U kunt de laag omzetten in en uit te kijken naar wat wijzigingen die u hebt gemaakt. Dit is uitzonderlijk essentieel! ook, kijk naar diverse percentages, vooral op een honderd%, maar probeer verschillende percentages en klik op en dan af helemaal opnieuw.

Ook een goede strategie is om te kijken naar de foto in volledige schermweergave wijze door op ‘F’ op je toetsenbord, pauzeren een 2e en vervolgens op ‘F’ eens te meer. Druk alleen ‘f’ slechts een extra tijd om terug te keren naar normaal kijken.

Verander de Aanpassingen?

Om de juiste is de indruk die vóór en onder is de foto met de veranderingen die we leven geroepen om de kleuren eerder in deze les. Lijkt heel geweldig, maar ik denk dat we kunnen doen verbeterd!

Nu kun je weer terug gaan naar het paneel aanpassen en deelnemen aan met de schuifregelaars om een ​​zuiverder te krijgen lijken, maar er is een minder moeilijke manier.

Minimaliseer de dekking

Ik ben blij met de aanpassingen die wij geproduceerd volgens de tinten, maar ik kan me voorstellen de tanden zijn een beetje helder. Tamelijk dan deel te nemen aan met de schuifregelaars in het deelvenster aanpassing, gewoon lager de dekking.

Het verminderen van de dekking kan de laag eronder te vertonen door middel van en bouwen aan een meer natuurlijke uitkomst. Je maakt het mogelijk voor de subtiele versies van de helderheid te tonen via de laag masker. Zoals je kunt zien op de afbeelding op de juiste, ik afgerekend op een dekking van 70%, maar elke afbeelding is uniek. Houd in gedachten om de zichtbaarheid van je lagen aan en uit vele momenten te wijzigen, hoewel je de dekking veranderen om smaak.

Ultimate

Het laatste beeld eerder vermeld lijkt te zijn fantastisch en ongelooflijk zuiver natuurlijk. De vergelijking op de juiste is van prime (vóór), veranderingen (midden) om de ultieme (onder).

Ik hoop dat je deze les leuk vond en bedacht een beetje iets in de aanpak. Zorg ervoor dat u weggaat reacties onder en verzoeken op een lange termijn tutorial.

Thank You!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.