Het verschil tussen een Diploma in Healthcare Administration en Welzijn Wetenschap

Undergraduate niveaus in het welzijn wetenschappen kon gebruik worden gemaakt van de bepalingen te voldoen voor klinisch college, of om klaar leerlingen voor een verscheidenheid van beroepen als wellness zorgverleners krijgen. Een baccalaureaat in welzijn wetenschappen, gecombineerd met een graduaat in wellnessbehandeling het management of een MBA, is een goede kwalificatie voor de meeste administratieve functies in de gezondheidszorg. Klassen in deze hoofdgroep zal een basis van fundamentele wetenschap en communicatie / Engels lessen te betrekken, zo perfect als kernvakken zoals anatomie of fysiologie, algemene gezondheid methode design en stijl en epidemiologie.

Undergraduate niveaus in gezondheid en fitness wetenschappen worden vaak toegepast als de planning voor andere niveaus en carrière. Graduate graden zijn extra specifieke, en tot 3 brede beroep tracks. Carrières in gezondheidsbevordering en ziektepreventie vermijding ook posten als aa grote publiek of werkplek algehele gezondheid opvoeder, wellness coördinator of subsidie ​​schrijver. De milieu-en arbeidsveiligheid en welzijn-monitor is voorzien van beroepsmatige veiligheid beheerders, milieu en gezondheid adviseurs en de overheid milieu-onderzoekers. Personen met graduate graden in gezondheidswetenschappen kan ook gaan na academische specialisaties als onderzoekers, epidemiologen en welzijn wetenschappen opvoeders.

Alle p wellness zorginstellingen, van de kleine-stad klinieken om de grootste zorgorganisaties, moet hebben ervaren, kunnen professionals. Traditioneel die posities werden ingevuld door medische behandeling professionals die managementniveaus had verworven, of door kandidaten met het bedrijfsleven of het management niveaus en een nieuwsgierigheid naar welzijn behandeling. In de laatste jaren heeft de industrie een van een soort noodzakelijkheden hebben geleid tot een graad nauwkeurig plannen om het beheer van welzijn behandeling voorzieningen. Het curriculum voor deze toepassingen bestaat uit programma’s van dit soort als welzijn proces onderzoek, welzijn systemen planning en het ontwerp en stijl, en de mogelijkheid de administratie en verzekering plan.

Een graduaat in medische behandeling management, of een bachelordiploma in combinatie met een diploma in zakelijke onderneming of het management, is het van essentieel belang voor de meeste functies in deze discipline. Ziekenhuizen zijn de belangrijkste werkgever in het onderwerp. Een gemeenschappelijke carrière route begint met het beheren van een bescheiden afdeling, en die mensen met het ideale vermogens kunnen ontwikkelen tot assistent-beheerder, afdelingshoofd of de meest waarschijnlijke zelfs CEO posities. De werkzaamheden op dit onderwerp bestaat ook uit zorgorganisaties, consulting bedrijven, verpleging organisaties en massale klinische technieken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.