Het verwerven van haaientanden

lokaliseren Shark Tooth

Een fascinerend en plezier detail te doen op uw volgende vakantie aan zee is een blik te werpen voor de haaientanden. Het is een leuke en academische manier om een ​​werkdag aan de kust door te brengen. Versteende haai emaille zijn duizenden en duizenden van enkele jaren vorige. Het is als het vervoeren van uw familie om prehistorische periodes of verblijven op een archeologisch jacht. Haaien hebben honderd van de tanden dat ze voortdurend op te heffen en te vervangen als ze zich kleden in uit. De haaientand zinken naar de bodem van de oceaan en komen te staan ​​gefossiliseerd.

Een persoon van de meest populaire bestemmingen te vinden haaientand is in Venice, Florida die wordt geïdentificeerd als de Shark Teeth Capitol of the Earth . Tientallen miljoenen van enkele jaren terug, de meeste van Florida was onder water. Dat is de reden waarom er zo’n overvloed aan email haai op de Florida kusten. Een bekende locatie om te beginnen ligt dicht bij de Venice Fishing Pier.

Echt niet ontevreden zijn door niet te blijven in staat om een ​​zeer eenvoudig instrument dat u nodig vinden. Kom bereid met uw eigen schelp zeef. Ik gebruik een licht-gewicht zeefje scoop dat ik aangewezen op lijn genaamd de Susick Sea Shell Zifter. De levendige blauwe mand maakt het ook mogelijk uw haaientand opvalt bij het bekijken van de inhoud ervan. Het omvatte ook een netje om alle haaientand verzamelde ik zonder ze te verliezen te behouden. Deze schelp scoop wordt ook erkend als een ‘Florida Sneeuwschuiver’.

De beste tijd van de dag te gaan op zoek naar haaientanden is in de vroege vroege ochtend vlak voor het strand bevolkt en veel beter echter als het direct na een storm of grote wind.

Aan de slag door het slepen van uw zeeschelp zeef schep langs de wateren knapperige rand van de oever. Schep de plaats is er donker zand en gemalen schelpen. Dip zorgvuldig uw zeef mandje in het drinkwater om de inhoud te spoelen. Het zand zal drain uit de gaten, zodat u kunt kijken naar de schone inhoud van de mand. Kijk voor driehoekige vormen. De tand kan zwart, bruin, grijs of bruin afhankelijk van de mineralen in het zand zijn. U kunt ook waden in het ondiepe water en gebruik je zeefje te scheppen over rotsen en zandbanken.

Er zijn een heleboel geweldige en informatieve publicaties en online websites die zal ondersteunen je herkent de haaientand dat je hebt verzameld.

Category: Gezond eten

Comments are closed.