Het welzijn beloningen van Green Kale – De bladgroente

Over Kale

Kale is een eco-vriendelijke bladgroente die vergelijkbaar is met kool en behoort tot de kruisbloemige groenten echtgenoot en kinderen die groenten zoals broccoli, bloemkool, kool kenmerkt , boerenkool en spruitjes.

Kale is een primitieve planten en wordt gedacht aan een inwoner van Azië onbeduidend zijn. Het werd geïntroduceerd in Europa rond 600 v. Chr. In de Verenigde Staten van Amerika, werd boerenkool geïntroduceerd door het Engels, in de 17 e eeuw.

Kale is een tweejarige plant die kan worden geplant in de druppel om het te krijgen door middel van de winter in gebieden waar door de winter niet verder onder tien graden C. Het kan worden geplant in het vroege voorjaar om het te krijgen tot het weer ontvangt en warm, als het kan een geweldige weersomstandigheden plant.
Takken dichter bij zomermaanden geoogst hebben aa veel bitterder falvor als in vergelijking met de oogst in de dia typen, winter en lente.

Bij het winkelen voor boerenkool vinden alleen de levendige zoeken, vrij van kneuzingen en untorn bladeren. Als u het uitbreiden van boerenkool bij huis beslissen bladeren uit de natuur alleen als het centrum verlaat blijven op het verhogen van houden. Selecteer bladeren alleen wanneer bereid om te gebruiken als het is op zijn optimale voeding prijs wanneer verste.

Kale versies

Hoewel er verschillende versies van boerenkool, de drie belangrijkste soorten in gebruik zijn:
Boerenkool, dinosaurus boerenkool en decoratieve boerenkool

Boerenkool bladeren heeft verstoord en heeft een veel meer scherpe, bittere smaak en smaak.. De stengel is vezelig en bladeren groene.

De dinosaurus boerenkool bereik werd gevonden in de 19 e eeuw in Italië. Het heeft grote blauwe-onervaren bladeren met een reliëf achtige textuur en een wat milder en zoeter stijl en smaak dan de boerenkool.

De bladeren kunnen ook oplopen tot 1 m lang en twee ‘-vier’ in breedte. De bladeren worden geoogst van de laagste beneden naar boven.

Dinosaur boerenkool wordt ook genoemd Lacinato boerenkool, Toscaanse boerenkool of Zwart boerenkool.

De sier boerenkool zou aanvangen met gecultiveerde in 1980 voor de eerste keer in Californië. Het heeft een losjes gebreid hoofd met bladeren in de kleuren wit, milieuvriendelijk of paars.

Sier boerenkool is tegenwoordig normaal gesproken bekend als salade savooiekool.

De Siberische boerenkool of de Rode Russische boerenkool is afgeleid van de Brassica napus soorten.

Voeding In Kale

Boerenkool is rijk aan tal polyphenolic flavonoïden verkrijgen van ongeveer veertig vijf van hen een aantal van hen verblijft luteïne, zeaxanthine, bètacaroteen en de fytochemicaliën sulphoaphane en indool-drie-carbenol.

Het heeft uitzonderlijk substantiële stadia van vitamine A en K met honderd gram van het geven van 512% ADH van vitamine A en ongeveer zevenhonderd% ADH van vitamine K. Het levert ook 200% ADH van vitamine C

Het is een grote bron van vitamine B6, B1, pantotheenzuur alsook de mineralen koper, calcium, natrium, kalium, ijzer, mangaan en fosfor en omega-drie vetzuren.

een kopje boerenkool geeft slechts 34 energie.

Welzijn toegevoegde voordelen van Kale

 • De carotenoïden en flavonoïden in het in staat om de meeste vormen van kanker risico te verlagen.
 • luteïne en zeaxanthine moedigen gezichtsvermogen en schild van leeftijdsgebonden maculadegeneratie, staar en netvliesloslating in de leeftijd van.
 • De vezel bindt de galzuren en verlaagt cholesterol door de marketing van hun uitscheiding. Toch boerenkool moet worden gestoomd bij de mooie minst om de vezel te binden hulp aan de galzuren. Door het verminderen van cholesterol, het verlaagt ook de dreiging van hart ziekte. De superieure Vitamine K varieert ook het risico op kanker te verminderen en ook helpen bij het gewone bloedstolling, het verdienen van de botten duurzaam en helpen bij preventie en behandeling van Alzheimer ziekte .

  De isothiocyanaten, afgeleid van de phytonutients glucosinolaten, steun in de ontgifting van het hele lichaam.

 • Sommige mineralen in boerenkool worden gebruikt in de productie van enzymen, terwijl anderen te ondersteunen met hemoglobine ontwikkeling en mobiele oxidatie. Enkele andere mensen zijn onderdelen van de cel en lichaamsbouw vloeistoffen en het management van de hart-vergoeding en bloed kracht.
 • Kale heeft antioxidant, anti-inflammatoire en anti kanker extra voordelen.

Kale Sap Gezondheid Winsten

Vanwege het feit boerenkool is bitter sap dat de stijl kan maken onverteerbaar dus het is superieur aan wat zoete vruchten zoals wortelen en appels als sap plaatst om deze op.

Drinken boerenkool sap biedt een persoon een grote dosis voedingsstoffen in, vitamine A, C, K, de mineralen ijzer, calcium en andere mensen, in een kleine hoeveelheid.

Deze staat te weren bloedarmoede, versterkt de immuniteit, te verdedigen in tegenstelling tot oogziekten, cardiovasculaire aandoeningen, tegen volledig vrije radicalen cel damge, sterke botten en email te verwerven, helpen bloedstolling, houden gezonde spiermassa en zenuwen voeren

Tussen andere beloningen zoals een lagere nog in extra vet en energie, uitstekende vezels en geen cholesterol.

Hoe maak Kale Chips

 • Slice boerenkool in kleine delen.
 • Sprenkel wat olijfolie en strooi er een snufje zout op hen.
 • Bak 10-15 minuten in een oven op 350 niveaus.
 • Gebruik van Kale

  Boerenkool wordt voornamelijk gebruikt voor culinaire doeleinden. Het kan worden toegepast in salades, soepen, gestoofd, gebakken, gekookt en chips kunnen ook worden gemaakt op basis van het.

  Kale aanzienlijk wordt gebruikt in landen als Japan, China, Taiwan, Portugal, Oost-Afrika, Vietnam, verenigde staten en al meer dan Europa.

  Het is ook ontwikkeld voor de sier voordeel omdat het prachtig is gekleurd interne rozetbladeren dat ras van wit via roze, roze, lavendel, blauw en violet.

  Blijkbaar is de sier boerenkool is eetbaar.

  aantal voorzorgsmaatregelen

 • Voornamelijk omdat van de ongelooflijk grote Vitamine K informatie al die over anti stollingsmiddelen moet duidelijk van het blijven zoals het is tegenmaatregelen.
 • De bladeren bevatten oxaalzuur, hoewel bij assortimenten daalden dan spinazie. Niettemin, mensen met oxalaat stenen of een neiging tot variatie sones uit de buurt van boerenkool gebruik ook blijven.
  , Het behoud van een belangrijke drinkwaterverbruik om een ​​goede urineproductie controle.

  Category: Dieten

  Comments are closed.