Het welzijn en aromatherapie positieve aspecten van dragon thee en dragon olie

Een inleiding tot

dragon

Heeft u op elk moment gegeten voedsel dat afvalbergen van knoflook bevatte? Het is niet bepaald een frisse adem kennis. Wist u dat het kauwen een beetje dragon kort na een penetrante diner zal je adem net zo goed zoeten als enig industrieel product of dienst?

Dit is slechts een van de vele een van een soort functies dragon, een kruid met een uitgebreide erfgoed van gezondheid en fitness extra voordelen.

Dragon fabriek lore

Tarragons Latijnse titel wordt, verwijzend de kruiden historische connectie met draken. Dragon kruiden waren zo snel als beten van giftige wezens te overwinnen

Dragon heeft een deel van haar bezit, wanneer het gebruikt in voedingsmiddelen -. De glanzende, smalle bladeren van dragon vrijlating een bitterzoete, peperige geur met een anijs ondertoon .

De historische Grieken kauwden dragon naar het adres kiespijn sinds haar vaardigheid om de mond te verdoven, en je kunt een handvol bladeren kauwen vlak voor het krijgen van een bittere lepel van de geneeskunde om de smaak te neutraliseren.

Dragon is ook gebruik gemaakt van het hele historische verleden als digestief bij te staan, een delicate kalmerend middel, en als een coronaire hartaandoening preventie hulp.

welzijn toegevoegde voordelen van dragon

Op dit moment, dragon is grotendeels toegepast in de keuken, maar het kruid heeft nog steeds geneeskrachtige waarden wanneer toegevoegd aan maaltijden. Het is voordelig om het spijsverteringskanaal omdat het verlicht buikkrampen en bevordert de eetlust.

Hoewel dragon stimuleert de vertering wordt opgemerkt een gematigd kalmerend en is genomen rusten ondersteunen.

hebben hogere bloeddruk? Dragon kan ook worden vervangen door zout voor die streven duidelijke natrium te blijven.

Dragon is een uitstekend aanbod van kalium. Een eetlepel dragon bevat 145 milligram kalium. Ter vergelijking, drie gram van de kip, een welvarende bron van kalium, bestaat uit 195 milligram.

De dragon kruid wordt ook aanbevolen in veel mensen oplossingen voor tandpijn. Het kan worden gebruikt om de menstruatie ondersteunen als de intervallen vertraging.

1 ander voordeel van dragon is de mogelijkheid om wormen strijden, waardoor een zuivere manier om kinderen voor het ongedierte behandelen.

Eindelijk, dragon bevordert de vorming van gal door de lever, die helpt bij de spijsvertering en kan helpen om het proces van het verminderen van gifstoffen in het hele lichaam tempo.

Dragon thee recept

Tarragon helpt om een ​​fantastische natuurlijke thee, maar in de hersenen houden dat kokend drinkwater doet afbreken enkele van de kalium in de kruidentuin.

Om dragon thee samen te stellen, kiest u een kop kokend water en giet het over een eetlepel offresh dragon. Laat het mengsel steil voor tien minuten, en de thee is klaar om te consumeren.

Voor hulp van uw spijsvertering, steile een handvol gedroogde bladeren in een pot met appelazijn, toestaan ​​het voor ongeveer zeven staan ​​verschillende uur, druk en afdichting. Schaf een eetlepel vóór elke maaltijd te genieten tarragons spijsvertering beloningen

Binnenlandse Maakt gebruik van dragon

Koken hints :. Afgezien van citroen , niet talrijk smaken goed mengen met dragon, zodat het vaak gebruik gemaakt van op zijn eigen in recepten. Barnaise saus, tartaarsaus, en kalfsvlees Marengo zijn 3 recepten die gebruik maken van de flexibele kruid te maken.

Dragon kunt de gewenste mayonaise of roomsaus verrijken. Begin met een theelepel schone dragon (of vijftig procent een theelepel gedroogd) in een recept voor 4 personen. Vergeet niet om dragon nemen om het voedsel spul voor het opdienen, want koken dragon te lang kan het bitter maken.

Heb hik? Chew een blad om de hik te voorkomen in hun sporen.

Mood Chew dragon vleugels onmiddellijk na een penetrante voedsel om adem te verfrissen

Elevate::

Sweet adem . Steile Gedroogde bladeren in de 2 tot 3 kopjes kokend water, en dan dampen voor hoofdpijn, wanhoop, of slapeloosheid

Plaatselijke toepassing :. Gebruik gemalen bladeren om kleinere bezuinigingen op de bestrijding van micro-organismen te helpen, dan schoon en

bandage

Kiespijn moeilijkheden :. Beschouw kauwen een paar hedendaagse of gedroogde bladeren tot ze typt een pasta. Houden tegen pijnlijke tand of spot voor orale lijden (alleen voor volwassenen). Het zal het lastig te verdoven

verkrijgen en stijgende dragon

Er zijn twee belangrijke soorten dragon:. Russisch en Frans. De Franse editie is lekkerder en groter geschikt voor keuken gebruik.

Om welke vorm van dragon u koopt vast te stellen, wrijf de gewassen bladeren onder je vingers. Als de geur is een anijs-kamfer mix, u hebt verkregen de Franse dragon.

Als de geur is zwak bitter, de plant is de sterkere, maar aanzienlijk minder lekker, Russische dragon.

Dragon doet perfect indien geplant in niet-heel-heel-zonlicht, want het heeft een ondiep wortelstelsel techniek en houdt van een beetje schaduw op zinderende dagen.

H2o de gewassen alleen als de bodem geheel droog, omdat dragon verschrompelen snel in drassige bodem. Dragon zal ook gelukkig binnen rijpen in de nabijheid van een zonnig raam, dat ongeveer 4 uur van hele zonlicht per dag krijgt.

Organic Lore

Waarschuwingen en contra-indicaties voor dragon olie

  • Er is een lichte dreiging van een allergische reactie op dragon in bepaalde mensen.
  • De benodigde olie is redelijk schadelijk dankzij de estragol (methyl chavicol) het bevat, dus gebruik met mate en blijf weg van binnen.

  • Vermijd ook in de loop van zwanger zijn.
  • Category: Voedingsmiddelen

    Comments are closed.