Het welzijn voordelen van inname van cranberry sap elke dag

Cranberry sap is een heerlijk drankje met veel algemene voordelen voor alle leeftijden gezondheid. Het bevat een flink aantal waardevolle vitaminen en mineralen die hun essentiële kenmerken manifesteren in onze lichaamsbouw. Een glas of twee per werkdag is een opbouwende fase op weg naar een wellness-levensstijl. Cranberrysap is zeer efficiënt bij de behandeling van hart ziekte, de meeste kankers, urinewegen, blaas en nieren infecties. Ook een gezonder dosis van voedingsvezels, antioxidanten en fytochemische voedingsstoffen in staat om u te verdedigen in tegenstelling tot veroudering en ongezonde maag-situaties. Deze positieve aspecten zullen worden besproken in een veel meer aspecten hier

functies in hart-en vaatziekten

Analyse heeft uitgewezen dat cranberry’s presenteren een heleboel van coronaire hart-evenwicht voordelen. Cranberries zijn erkend als verminderd je hele cholesterol concentraties, die je LDL, het vergroten van uw bloed, uw risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten of een beroerte te verlagen Inclusief steun. In slechts een onderzoek, ontdekten wetenschappers dat dringking 3 glazen cranberrysap per werkdag verhoogd superieure cholesterol tien%, die in transformatie verminderden hun kans op hart-en vaatziekten met 40%.

Cranberrysap remt kleine density lipoprotein oxidatie , dus het leveren van een biologische verdediging in tegenstelling tot atherosclerose. Atherosclerose succes van de accumulatie van minimale density lipoproteïne (LDL) in de slagaders die leiden tot beperkte bloedstroom. In het verloop fasen van de ziekte bloedstroom zou ernstig verlagen of volledig worden beëindigd daaropvolgende in angina pectoris (pijn op de borst), een trombose (bloedprop) en / of een myocardinfarct (hartaanval).

Offering antioxidanten

Onderzoek resultaten gaven aan dat er overtuigend bewijs dat cranberry kan helpen beschermen de hersenen tegen neurologische schade. De antioxidant extra voordelen waren significant met slechts een of twee glazen per dag. Antioxidanten zijn verbindingen die op natuurlijke wijze door het lichaam en / of worden ingenomen uit voedingsmiddelen en dranken. Antioxidanten, in kleine hoeveelheden, zal traag of te voorkomen dat de oxidatie manier van handelen door hun vaardigheid om vrije radicalen te stabiliseren door het doneren van een elektron, en op precies dezelfde tijd, niet blijken te zijn volledig vrije radicalen op hun eigen. Flavonoïden en polyfenolen zijn krachtige anti-oxidanten in cranberry’s en andere vruchten die schuif onder de bes huishouden. Deze anti-oxidanten in cranberrysap kan voorkomen dat hulp of omgaan met de pijn om je cellen en lager uw mogelijkheid voor kanker of een infectie en het verhogen van uw functies van het immuunsysteem. Onder sommige stress-vol kwalen, kan de capaciteit van het menselijk lichaam aan anti-oxidanten aanmaken ernstig aangetast. Veenbessen of cranberry sap kan dienen als een superieure bron van extra antioxidanten en beschermen ons lichaam tegen schadelijke moleculen zijn we blootgesteld aan zowat elke dag van ons leven

Urine en Respiratoire Bacteriële infecties

urinewegen bacteriële infecties worden meestal veroorzaakt door een druk van E coli micro-organisme. Sommige van de verbindingen in cranberrysap blokkeren de micro-organismen van het vasthouden aan de cellen in het lichaam, zodat het menselijk lichaam kan extra eenvoudig spoelen van de micro-organismen uit.

Onderzoeksresultaten in 2002 raad die cranberrysap macht remmen een soort van micro-organismen die een typische oorzaak van oor en respiratoire bacteriële infecties bij kinderen. In deze studie, kunnen de onderzoekers zich dat cranberrysap specifieke stammen van Haemophilus influenzae, een verscheidenheid aan microben ontdekt in de neus en keel van vijfenzeventig% van gezonde kleintjes en volwassenen remmen. De micro-organismen kunnen ook leiden tot bacteriële infecties en kan ook betrouwbaar tot veertig% van bacterieel afgeleide middenoor bacteriële infecties. Waargenomen werd dat het sap specifieke stammen van de bacteriën kan stoppen plakken aan rode bloedcellen of mond cellen, die de kiemen mogelijk om in het organisme. Het bleek dat het sap remde de bacteriën pili, de haar-achtige gebouwen die hen in staat stellen om zich te houden aan oppervlakken.

Proanthocyanidinen (PAC), een stof die in verschillende vruchten, zoals cranberry’s, druiven, appels, thee , en chocolade, tot nu toe alleen de PAC van veenbessen en bosbessen, is aangetoond dat deze impact te tonen aan micro-organismen te blokkeren blijft kleven.

Cranberries kunt vermijden bepaalde soorten meeste vormen van kanker

Integratie van cranberries in uw dieet plan specifieke soort kanker kunnen voorkomen. De oorzaak kan ook verklaard worden door anti-oxidant eigenschappen. Anti-oud voordelen zijn een extra reden waarom de cranberry sap voedsel plan rechtvaardigt enige verdienste.

Cranberries kunnen beschermen tegen Gum Toestand en Holtes

Het drinken van cranberrysap gom kwaal en gaatjes kan voorkomen. Rijke met vitamine C, de grote hoeveelheden zuur en andere gunstige factoren, kan cranberrysap helpen hard aan te pakken en te beschermen tegen de ontwikkeling van nierstenen. De hechting van de verschillende soorten bacteriën die parodontale tandvleesontsteking veroorzaken is geopenbaard worden geremd door cranberrysap consumptie.

Cranberries kan steun voorkomen en genezen Belly Situaties

Exact dezelfde soort micro-organisme is aansprakelijk voor maagzweer en de meeste vormen van kanker en specifieke maag-omstandigheden, dit soort als het prikkelbare darm syndroom. Het consumeren van cranberry sap kan u te beschermen tegen het verwerven van een van deze omstandigheden en veel geloven dat je zelfs kunt ‘overwinnen’ zweren of indicatoren kennis te wijten aan buik voorwaarden.

In het kort, cranberry sap heeft vele voordelen voor de gezondheid, verbruiken slechts een tot 3 kopjes cranberrysap per dag kan aanzienlijk uw welzijn probleem verbeteren.

Category: Dieten

Comments are closed.