Het welzijn winsten van eieren

Achtergrondinformatie over eieren

In de laatste momenten, een heleboel oneerlijke kritiek heeft geuit op de eieren. Het merendeel van de tips die is aangeboden is geweest als een eindresultaat van de cholesterol artikelen die eieren wordt beweerd dat bevatten. In een groot deel als studies hebben aangetoond eieren hebben een veel cholesterol vermijden dat eieren in de basis doet een fantastische dienst aan uw lichaamsbouw, als de professionals van eieren aanzienlijk zwaarder dan de nadelen.

> Voordelen van eieren

1 af, eieren zijn een uitstekende bron van eiwitten, vitaminen en mineralen gelijk. Volgens experimenten van de USDA, een ei heeft Vitamine A, B vitaminen zoals foliumzuur, choline, biotine en mineralen zoals kalium. Het is echt lastig over een enkel voedsel dat zijn hoge kwaliteit om het ei kan herzien om te komen. Alle bovenstaande voeding zijn vrij essentieel in de vooruitgang, ontwikkeling en goed op weg van de geest en zenuwen.

Zoals de meeste van de huidige dieet feiten ons willen doen geloven dat het eiwit moet gezonder is, in tegenstelling tot de dooier. Het feit van het probleem is dat de meeste nuttige vitaminen in het ei zijn geplaatst in de dooier. Consumptie van het eiwit alleen is in aspect een vergeefse poging als de meest cruciale vitaminen voor uw welzijn worden gemist.

Cholesterol in eieren

Present informatie over cholesterol is zo slecht gemeld dat de meeste mensen zullen vandaag graag weg te houden van cholesterol, net voor de loutere waarheid dat het wordt gedocumenteerd als negatief extra vet en niet in goede vorm voor het systeem. Toch is het belangrijk om op te merken dat cholesterol echt in het dieet plan moet worden opgenomen voornamelijk voor zijn functionaliteit in het helpen de absorptie van een aantal belangrijke vitaminen en mineralen, zoals vitamine A. Het niet bestaan ​​uit verschillende hoeveelheden cholesterol in uw systeem kan conclusie kwetsen je hele lichaam veel meer dan het uitvoeren van goed.

Volgens een overzicht dat werd uitgevoerd door de Harvard School of Public Welzijn dat een bevolking van 117.000 mensen aangenomen voor een periode van acht veertien lange tijd , was er geen verschil in hart mogelijkheid betreffende mannen en vrouwen die gegeten een ei per 7 dagen die veel meer dan een ei per dag geconsumeerd. Wat betekent deze positie? Dat het welzijn voordelen van eieren niet kunnen worden genegeerd en er is geen aanzienlijke bewijs om te laten zien dat eieren een invloed op welzijn nadelig hebben zoals eerder werd vermeld. Schokkend, wordt ei voorgesteld als een levensmiddel voor gebruik voor mensen op eten plannen als het beschikt over genot en haar trage spijsvertering kan de honger centra van de lichaamsbouw te verwerven langduriger te zijn activated.a

Moest aan diabetici verbruiken eieren?

De enige mensen die echt moeten testen op hun ei-inname zijn diabetici die zijn geconstateerd aanzienlijke stijgingen presenteren in hun cholesterolgehalte. Eieren moet echt dus met mate worden gegeten, als het ook voordelen van eieren worden toegevoegd aan deze diabetici aanzienlijk belangrijker dan de bedreigingen. Een maximum van drie eieren per 7 dagen wordt voorgesteld voor diabetici volgens de Amerikaanse Diabetici Association.

En de meest effectieve eieren

In zo veel als eieren substantiële waarde dieet te presenteren, is het cruciaal om te erkennen dat het aanbod van eieren dicteren de gelijkheid. De allerbeste eieren zijn al diegenen uit de kosten scharrelkip relatief dan die mensen die eieren komen van kippen gevoed met industrieel voedsel. Deze eieren zullen voornamelijk omdat er geen kosten variëteit of kooi zonder kosten worden geëtiketteerd. De voedingswaarde prijs van de kooi vrije eieren haan merkbaar beter tegenover de kooi gehouden kip. Onderzoek heeft de variërende aanpassingen van toegeschreven het dan gesproken over variantie om de hoeveelheid zorg die kooi gehouden haan ondernemen die ook verlaagt hun immuniteit.

Koken eieren

Koken eieren ook aanzienlijk denatureert het dieet artikelen in hen. Voor de meest effectieve prijs van het ei, selecteren om alleen eten koken voor een ongelooflijk snelle tijd. Korte kooktijd zorgt ervoor dat zo klein van de ei-eiwitten worden gesloopt. Kijk ook eens naar koken het ei als de dooier niet is verbroken (decoderen). Blootstellen van de inhoud dooier hogere warmte verkoopkansen denaturering van het vet in het ei, dat vermindert ook de voedingskundige prijs.

Tot slot, voor maximale wellness beloningen van eieren, kun je zelfs proberen om een ​​ei een eet dag en gezond te blijven, zonder angst voor de uitkomsten van cholesterol verhogen. Om te garanderen dat je op het veilig en gezond aspect, meestal garanderen dat u ook verschillende soorten vezels die voedingsmiddelen bevat. Deze zouden groenten, fruit, peulvruchten en noten bevatten die helpen bij de uitscheiding van cholesterol in het lichaam.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.