Historische verleden van Tanden Bleken

Tanden bleken agenten werden gebruikt als significant weer als historische Egypte en Rome. De voormalige up kwam met een combinatie van verpulverde puimsteen en wijnazijn, die zij zou uitvoeren met een kauw houden aan hun parelwitte tanden. De laatste had een menigte van artsen die zijn bepaalde tanden kunnen worden gebleekt met menselijke urine. Decennialang, ammoniak, die ontdekt in alle urine, wordt echter erkend als een middel dat het glazuur op de tanden reinigt.

Tegen de tijd dat de jaren 1800 staking, het was de kappers die de tanden bleken deed. Deze haren knippen kenners ook verdubbeld als tandartsen. Barbers zou tanden witter te maken door het indienen van initiële ze neer met een stalen apparatuur en vervolgens dousing het glazuur met salpeterzuur. Terwijl het zuur heeft, in werkelijkheid, maken de tand glanzend wit, zou het ook uiteindelijk slijten de glazuur en direct naar vlezig, vervallen choppers.

Talrijke verschillende procedures van emaille whitening zijn op hedendaagse markt. Tandartsen kunnen een 1-uur whitening therapie aanbieden of kunnen ze de tanden te bleken. Thuis therapieën variëren van dagelijkse doses van pasta die echt moeten worden toegepast om tanden te bleken strips die op vervolgens geperst glazuur trok het glazuur voor een parelachtige glans. Bijzondere whitening tandpasta en tandheelkundige spoelingen zijn ook sterk beschikbaar, een aanzienlijk huilen uit de Romeinse urine behandeling.

Hollywood kan enorm zijn de schuld van de nieuwe maximaliseren in email whitening. Het bleken van tanden groeide uit tot mainstream geworden, en zelfs ingevoerd bekende cultuur tot uiting komen op de bekende ‘Seinfeld’ Televisie set tentoonstelling in de jaren negentig. Tandartsen beweerde tanden bleken is de factor van hun zien dat escaleert de snelste, volgens een studie die door de American Dental affiliatie en Colgate 2002. Tandartsen beweerde emaille whitening behandelingen groeide met vijfentwintig procent. Ook de erkenning van tanden bleken en bleken omhoog is geschoten extra dan driehonderd% in de huidige decennia, volgens de American Academy of Cosmetic Dentistry.

Tanden bleken zou minder vaak voor, waarschijnlijk, als mensen niet kwesties waarschijnlijk om hun tanden vlek deed. Het gebruik van tabak of pruimtabak zijn enorm tand verkleurende stoffen, net als thee, espresso en roze wijn. Zelfs ook een groot deel van een zeer goede detail, in het bijzonder fluoride kan leiden tot tand die bruine of gele vlekken op hen hebben. Kleintjes stoppen up slikken fluoride tandpasta relatief dan spoelen en spugen die kunnen leiden tot de tanden daarna gekleurd in het bestaan. Tuurlijk landelijke locaties, zoals het noorden van New Mexico, ook een aanzienlijke fluoride geschreven inhoud in het water, die ook gekwalificeerde prospects naar een gebrandschilderd set choppers.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.