Hoe aan Opdrachtgever Company in algehele gezondheid behandeling Versterken

Bouw een top kwaliteit verbetering commissie / team om een ​​uitstekende verbetering van het systeem en de handleiding van de uitvoering van de organisatie te verkrijgen.

Beoordeel uw bedrijf om plekken die verbetering zal moeten bepalen. Enquêtes koper zijn gunstig middelen voor organisatorische evaluatie.

Stijl en design koper enquêtes breed te zijn gebaseerd en distribueren naar de huidige en mogelijke consumenten.

Gebruik de uitkomsten van de cliënt onderzoeken om u te helpen ontdekken de consumenten-diensten problemen.

review bedrijven en de procedures van uw organisatie aan andere bedrijven waarmee het allerbeste observeren criteria. Dit systeem heet ‘benchmarking.’

Lijken andere industrieën voor indrukwekkende remedies. De meeste welzijn zorgprocessen hebben tegenhangers in andere organisaties. (Illustratie: Je kan heel goed op te lossen uitgebreide individuele wachttijd momenten door het inspecteren van de effectiviteit van geautomatiseerde luchtvaartmaatschappij verify-ins).

Expand sociale reclame en community relations tracht een optimistische merknaam identiteit te creëren voor het publiek.

boven de provider-patiënt huwelijk verschijnen in bekritiseren shopper bedrijf van uw organisatie. De totale praktische ervaring van klant-onderneming bestaat uit van uw organisatie faciliteit, richtlijnen en behandelingen, verkrijgbaar genezing selecties, culturele competentie, bekwame licentiestatus / credentialing en nazorg technieken.

controleren en te evalueren client vervulling op een continue basis. Deze inspanning zal de functionaliteit van uw organisatie te kwantificeren, zodat uw hoge kwaliteitsverbetering inspanningen wetenschappelijk zal worden gebaseerd en feiten geduwd. Verzamelen client feedback zullen versterken-provider Slachtoffer partnerships.

garantie dat uw medewerkers voldoende geschoold zijn in hoge kwaliteit verbetering en begrijpen van hun bijdragen in het verzekeren hele consument bevrediging. De meest succesvolle bedrijven zijn die waarbij continue hoge kwaliteit vooruitgang krijgt een manier van leven.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.