Hoe aanzienlijk moet echt ik betalen terug voor Welzijn verzekeringsdekking?

Deze die verzekering bescherming van hun werkgever krijgen betaalt diezelfde totaal voor dekking, ongeacht hun leeftijd. Niettemin zal de prijs van een unieke algehele dekking ziektekostenverzekering verschillen afhankelijk van leeftijd, simpelweg omdat met de leeftijd de kans op vele algemene gezondheidsproblemen zal toenemen. Hoewel de meeste gezondheid en fitness dekking organisaties meer in rekening brengen voor oudere mensen, zijn er momenteel 9 stelt dat het bedrag dat meer volwassen personen kunnen worden gebracht voor een verzekering plan het beleid te beperken.

9 staten hebben een verhouding in plaats dat de beperkingen van de hoeveelheid geld die een dekking van de gezondheidszorg corporatie kan kosten voor een zorgverzekering beleid. In Maine is de verhouding 1.five: een en in New Hampshire is de verhouding vier: 1. De staat Washington heeft een verhouding van three.five: een en Minnesota heeft een rantsoen van one.five: 1. Massachusetts heeft een rantsoen van twee: 1 of juist dubbel. De toestand van New Jersey heeft een verhouding van three.five: 1 en Vermont heeft een rantsoen van three.five: 1. New York is het enige punt dat een verhouding van nul, wat betekent dat jongeren en ouderen betalen dezelfde verkoopprijs voor welzijn verzekeringsdekking.

heeft

De voorkomende reden die wordt gebruikt om meer volwassen mensen eisen vandaag de dag veel meer voor welzijn verzekering is dat ze groter prijzen voor welzijn zorg nodig hebben. Ouderen typisch prijskaartje extra om gewoon te verzekeren omdat ze een betere kans om verzekeringen providers. Dat gezegd hebbende, de leeftijd is niet de enige voorwaarden die wordt gebruikt om de prijs van wellness verzekeringen vast te stellen. Verschillende verzekeringsmaatschappijen bedrijven, wanneer dat door de regelgeving, kan heel goed gebruik maken van een individu huidige gezondheid positie als een component in de kosten voor welzijn zorg.

De normale kosten voor een 18 – tot 24-jarige leeftijd is bijna $ 1, 450 per jaar voor welzijn zorg. Als de leeftijd serie gebundeld personen die werden achttien tot en met 44, de gemeenschappelijke waarde was bijna $ 2, honderd, volgens informatie van de Vennootschap voor de Gezondheidszorg Onderzoek en van goede kwaliteit. Mensen waarbij de leeftijden van 45 en vierenzestig vork uit vrijwel $ 4900 voor de algehele bescherming van de gezondheid per jaar.

De staat Massachusetts is nu de enige voorwaarde dat alle mensen nodig om welzijn verzekering plan dekking hebben. Om verzekeringsdekking veel zuiniger voor jongere mensen vandaag de dag te maken, de wetgever opgericht een ‘jonge volwassen plan.’ Dit plan biedt mensen die tussen de leeftijden van 18 en 26. De typische premie voor een jongere volwassenen varieert van $ 146 tot $ 223 voor elke periode van dertig dagen. Toch kunnen deze ontwerpen misschien niet de soortgelijke beloningen die essentieel zijn voor andere mensen in de staat zijn.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.