Hoe af te gloeien en gezond tand met woning remedies

aantal fantastische Woning remedies voor Healthful And White Tooth

Mannen en vrouwen shell uur onder de vreemde instrumenten van de tandarts om hun tanden wit en gezond, beschietingen uit een fortuin op keer te houden. Deze chemisch behandeld witte tanden krijgt verzwakt als gevolg van consistente boren en vibratie van tandheelkundige apparatuur en machines. We weten allemaal dat een aantal essentiële zaken blijven onze tanden en tandvlees gezond te houden. Maar dankzij onze luiheid en nalatigheid, leveren tandbederf in een vroeg stadium. Er zijn een aantal behandelingen thuis te blijven om onze email goed te houden zijn op een optimaal podium. Al deze oplossingen zijn snel te begrijpen en kan gebruikt worden op je glazuur zonder enige spanning op uw dagelijks programma.

 • De meest kritische en opvallende punt van het behoud van onze tanden gezond is dat poetsen snel na het nuttigen . We weten allemaal dat dit primaire regel, maar we vergeten dit of verwaarlozing deze basisgedachte. Heeft borstel je email voor het slapen, zal borstelen neem de nog steeds links boven voedsel deeltjes en zure verblijf van de voedingsmiddelen uit uw tanden. Het is slechts ongeveer 90% effectief.
 • Consumeren aardbeien, aardbeien appelzuur (enzym) die zal helpen bij het houden van uw tanden en het tandvlees gezonder. Voor een betere gain, kunt u bakpoeder combineren en toe te passen op de tand aan de stralende onderscheid net na een paar maanden van gebruik te zien. Aardbeien geeft ook een gepolijste lijken om uw email.
 • Olietrekken-Het is een zeer historisch ayurvedische benadering, terwijl de follow is uiterst zeldzaam, maar vrij veel succes in niet alleen behoud van uw tanden en tandvlees gezond. Het is ook effectief in het beheer van uw cholesterol, je mond van micro-organismen en parasieten, gezamenlijke pijn te reinigen. Het is vrij eenvoudig om te gebruiken. Het duurde niet lang direct na het wakker worden, vlak voor het borstelen, krachtig slis je mond met een vrij aanzienlijke kwaliteit van de olie voor ongeveer 20 minuten facet aspect en door uw email en daarna uit te spugen. Sesamolie wordt aangemoedigd voor deze oefening.
 • Doe borstel met een afdeling van neemboom. Kies een kleine afdeling neemboom en breken de grootte van typische tandenborstel. Wrijf het op je tanden allemaal dicht bij. Het biedt de kracht om uw tandvlees en tanden. Het is ook ongelooflijk efficiënt in het proberen om uw immuunsysteem op zijn best. Het doodt bacteriën, kiemen bestaande in je mond.
 • Het gebruik van houtskool om de tanden te reinigen lijkt ongewoon. Maar, het heeft huizen tot het nemen van onzuiverheden vorm water en in de internationale locaties zoals India. Het wordt vaak gebruikt als een reinigingsmiddel voor tand.
 • Citroensap kan ook wonderen doen voor uw tand. Een theelepel citroensap gemengd met een snufje zout en een kleine zuiveringszout is een uitstekende verblijfplaats gemaakt geneeskunde aan uw tand te behouden schijnt. Gemiddeld het gebruik van citroensap of citroen goederen als het zuur materiaal van citroensap kan leiden tot gevoeligheid voor uw tand.
 • Wortel, we weten is fantastisch voor de ogen. Het is ook geweldig voor het behoud van uw tanden stralend en gezond. Het vezelgehalte van de wortel kan helpen bij het reinigen van het oppervlak tand gebied en stopt plaque accumulation.Just hebben zo sterk als je kunt als het geen zure inhoud aan uw tanden gevoelig zijn.
  • Zoals wortel is een vrucht die is helpen bij het voedzame tand als gevolg van vezels artikelen. Omvatten vezelachtige levensmiddelen in uw dieet te verbeteren van de lijken van uw tanden en tandvlees.
 • Dim chocolade is ook voordelig in de versterking van uw tandglazuur. We vermijden zoete koopwaar te beschermen tegen tandbederf, maar dit zoete oplossing tegengesteld is aan de traditionele opvatting. Darkish chocolade geeft kracht om je tandglazuur die verkleuring van uw tanden voorkomt. Een materiaal dat bekend staat als theobromine, dat het oppervlak van de tand en dus hogere vlekken voedsel resulteert in ineffectief verhardt.
 • Harde kaas genoemd cheddar bleekt tanden en weg kan nemen food items deeltjes tot tandbederf te voorkomen.
 • kauwgom, zeggen dat we slecht is soms als gekauwd voor dag-tot-dag. Maar, suikervrije kauwgom is behulpzaam bij het handhaven van de tand wit. Ik t vermindert ook de hoeveelheid geld van micro-organismen aanwezig in de mond, in wezen zal de verhuizing van speeksel in de mond, die de hoeveelheid micro-organismen schrikt
 • verhogen.

 • Vermijd het gebruik van tabak, het drinken van veel te sterk van espresso en drinken, worden ze erkend voor verkleuring van de tand zo heel goed als verschrikkelijk voor uw welzijn, indien gegeten veel meer.
  • Poets je tanden elke dag in een cirkelvormige beweging. Dit houdt uw tandvlees van ongewenst gebruik en scheuren in heel poetsen en ook adressen van uw tand helemaal.
 • Flossen op het moment per dag is ook een geweldig systeem om verder te gaan om je tanden gezonder en witter. Het voorkomt de ontwikkeling van plaque met uw tand. De meeste tandarts onderschrijven flossen is nuttig in het houden van uw tanden gezond.
 • Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.