Hoe ben voorstander van Uw Dochters Overgewicht Reduction

4 instructies om je dochter Blijf Voedzaam

Uw dochter wil uw steun of zij is een kleintje, een tiener of een volwassene. Ze wil vooral uw begrip als het gaat om verval lichaamsgewicht. Als een kleintje, je kan eventueel heb haar toegestaan ​​om een ​​extra stuk pizza of een paar hier en daar vermelde aanvullende cookies. Toch gelijk, we allemaal echt verwennen onze kleine kleine kinderen en die extra glimlach normaal verwarmt onze harten. Uw tienerdochter kan eventueel gebruik maken van een hectische plan met de universiteit, de klus te klaren, en buitenschoolse activiteiten toegevoegd. Ze houdt ook van om tijd te plegen socialiseren met vrienden die uit eten gaan bevatten. U kunt eventueel zelfs gevierd verblijft een ‘Nana’ niet zo lang geleden als je dochter gaf beginnen om uw 1 kleinkind. Door het zwanger zijn systeem, heeft ze nu een kleine ‘pasgeboren vetten’ die vereist dat vergieten. Of ze is zelfs nu een kind of een ontwikkelde vrouw, je kind vrouw vraagt ​​uw begrip, hulp en zoals wanneer het naar afstoten vet zal komen.

Wat kunt u doen om de pogingen van het vervallen van vet van je dochter te helpen? Initiaal van alle, laten we evalueren wat ‘niet’ te doen. Hoe het ook zij uit echt, veel moeders zijn geneigd zijn om hun kleintjes zeuren.

Zelfs nog erger zou zijn om te voeden uw dochter ongezond en mesten food items. Vertelde haar ‘Oh, een zeer weinig van deze [mesten levensmiddelen] is niet van plan om je kwaad!’ is ook niet momenteel ondersteunend. Noch is het bemoedigend om je dochter te kiezen uit eten of naar een sociale uitvoeren waar je weet dat er geen voedzaam voedsel in zicht.

De mooiste aanmoediging kunt u uw dochter geven wordt door haar de assist ze wensen en verlangens, en wees voorzichtig je grenzen niet te overschrijden. Volgende vier tips die mogelijk kunnen helpen krijgen begon

Tip # een:. Wees een Welzijn Habits Ontwerp

De 1e gunstig tip in de ondersteuning van het lichaamsgewicht verval doelstellingen van uw dochter wordt steeds een gezondheids- en fitness gewoonten ontwerp. Bent u individueel aan te passen en gezond? Ontwerp je gezonde eetgewoonten? Bent u actief of training op een regelmatige basis? Als dat zo is, geweldig! Doorgaan modelleren gezond acties, in het bijzonder als je dochter is over.

Als je niet modelleren gezonde acties u, zal het moeilijker zijn voor u om steunend van uw dochter lichaamsgewicht daling inspanningen. Waarom niet springen op de bandwagon met haar en studie voedzaam te zijn ook? Door te laten zien haar dat je persoonlijk gefascineerd, kan ze misschien zelfs meer geïnspireerd om te functioneren op haar voedzame voeding op routines. U de twee misschien zelfs willen maatje en zijn partners als het gaat om de bouw van een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging (extra te observeren op deze in de andere suggesties)

Tip # 2:. Schaf een Gezond Koken Klasse Gezamenlijk

Wat zou een stuk spannender dan het gebruik van een kookles gezamenlijk zijn? Maak het niet elke kookcursus ook al! Je dochter die behoefte heeft om vet schuur kon geen respect blijven geregistreerd voor een klasse in dessert, gebak of cake stijl. Integendeel, het signaal voor een evenwichtige kookles in de mediterrane, Aziatische, of Paleo delicatessen. U kunt zelfs betaalbaar kooklessen vinden op uw nabijgelegen YMCA of Full Foods Market plaats. YMCA klanten krijgen zelfs speciale kortingen op exclusieve klassen, maar niet-leden kunnen cursussen ontdekken lagere als $ 20 tot $ 35. Ze klassen geven zelfs bijzonder voor volwassenen, jonge kinderen en vader en moeder met jongeren. Je zou zelfs verbaasd zijn dat een aantal ziekenhuizen en zorginstellingen bieden evenwichtige kookcursussen, als zeer evenals cursussen op welzijn, dieet-programma, en training. Veel zijn zelfs geen kosten

Idee # 3:. Delen Ongecompliceerde Gezonder Recepten

Wat verbeterde manier om je dochter te stimuleren! Deel ongecompliceerde gezonde recepten met haar, maar zullen haar niet overweldigen. Geef haar een bepaald recept tegelijk. Stuur een per e-mail, of geef haar 1 op een leuke recept kaart in de mens. Als ze niet in de buurt zal leven, dan stuur haar een recept-kaart in de post. Moedig haar door haar te vertellen dat je dit geweldig recept dat is zo eenvoudig te maken en als ze kan heel goed genieten ontdekt. Maar, zal niet alleen komen over een recept uit het internet die lijkt te zijn als eenvoudig en gezond. Beschouw het uit door eerst jezelf. Je wilt niet dat je dochter komen naar u terug met: ‘Mam, dit recept is walgelijk! Wist u zelfs overwegen het uit?’ Al snel na al, moet uw antwoord eigenlijk echt zijn, of zij weet dat je niet zeker haar ideale verlangen in zijn hart.

Als je dochter is een kind of tiener, kunt u deze uit te proberen recept met elkaar. Op afspraak kunt u ongeacht of het recept is een blijvertje of niet beslissen. Aan de slag maken van uw recept doos met gezondere alternatieven – soorten die je opnieuw zal gebruiken op een wekelijkse basis. Rechts van je is een eenvoudige maar gezonde snack recept kun je aan de slag met.

Na een aantal inkomende links naar internet websites met veel meer gezonde recipes:

  • 911BodyRescue.com
  • Bodybuilding.com
  • OliversandCo.com
  • PrimalPaleoRecipes.com
  • TessaDomesticDiva.com

Tip # vier: Wees een trainingssessie Buddy om je dochter

Wat superieure manier om gezonde gewoonten te integreren met je dochter! Alternatief anticiperen haar om het te doen op haar persoonlijke, training met haar. Joggen op het strand kan leuk zijn. De pracht van de horizon en het lijkt van de golven van de zee kan de sleur te nemen uit te oefenen. U kunt zelfs eindigen met een genot race in tegenstelling tot een bepaalde andere. Als je echt niet blijven rond de kust, kun je gaan klimmen als je dicht bij de bergen wonen. De meeste bergen hebben paden die in intensiteit niveau vorm van iemand. Als er geen zee of de bergen in uw plaats, zijn tal van andere gezondheidsproblemen dingen te doen u aangeboden. Je bent slechts een minimale door uw creativiteit. Niet alleen kunt u naar uw regionale sportschool voor gewichtheffen of een gezondheids-klasse (dwz, kickboksen, elektrische power yoga of zumba), maar u kunt het bijhouden van lopen op uw regio midden of hogere faculteit. Het wandelen is een uitstekende vorm van training. Voor elke afzonderlijke ronde op een gemeenschappelijke belangrijke college voetbal industrie, zal je ergens rond vijfhonderd maatregelen hebben bereikt. 4 ronden is gelijk aan twee, 000 stappen of 1 mijl en alleen zal ongeveer 15-twintig minuten duren. Beginnen gaan voor wandelingen 30 tot 40 minuten vijf dagen per week, en je loopt 10 mijl voor elke 7 dagen!

Als je dochter is te jong om de meeste van deze acties doen, dan zijn er een heleboel van andere routines die je kunt doen met haar. Online games die als hinkelen, hide-n-verzoek, en tag zijn grote strategieën actief met je dochter te zijn. Huishouden genot atletiek deze als kickball, trefbal, of speurtochten maken oefenen spannend. Voor gevallen u niet in staat om te worden betrokken bij de uitoefening van uw dochter zijn, workout films voor jonge kinderen zijn een geweldige manier voor haar om plezierig te hebben en in goede staat (zie video clip op je bovenste ideaal). Uw dochter kan zelfs worden gefascineerd in deelname aan een sport dit soort als zwemteam, dance crew, of softbal. Ook al heb je misschien niet in staat zijn om deze te doen met haar, kunt u op de zijlijn juichen haar op elke stap van de weg.

Conclusie

Wat je ook doet, bemoedigend en motiverend voor je dochter als ze naar haar doel van gewichtsverlies bereikt. Het krijgen van een instantie en als zelf in dat systeem is niet alleen bemoedigend voor haar. Het is dagelijks leven veranderen.

Informeer ons wat u Imagine

Je kijkt door ‘How to Be Ondersteunende van Your Daughter’s Ponden Decline’ door Abby Campbell. Zorg ervoor om weg te gaan van een opmerking en vertel ons wat je eronder geloven. Vervolgens delen het rapport met uw familie en goede vrienden. U kunt eventueel zelfs te delen op Fb, Twitter, of Pinterest (knoppen om uw juiste).

Over de auteur

Abby Campbell, BSc, SFN, SSN, CPT, is een toonaangevende gekwalificeerd conditioning en voeding specialist, onderzoeker en auteur geplaatst. In de afgelopen tien decennia, heeft ze duizenden vrouwen in eigen land en op het internet gecoacht aan de lichaamsbouw vetten en directe voedzaam bestaan ​​vallen. Haar cliënten hebben vergoten honderden kilo’s, teruggewonnen gezondheid en fitness, en contact met haar Coach Geen Gimmick. Ze komt uit Noord-Virginia, maar woont nu in de buurt van Charlotte, North Carolina. Abby is twintig jaar getrouwd en heeft drie ontwikkelde dochters, waarvan er een is autistisch. Ze is een 19 12 maanden de meeste vormen van kanker overlevende.

Category: Gezond eten

Comments are closed.