Hoe Cat Diagnose met plotselinge Ponden Reduction

Ontdek of er belangrijke verschillen in het bestaan ​​van uw kat de laatste tijd zijn geweest. Onderscheiden ongeacht of uw kat gaat door stress, omdat dit kan leiden tot overtollig gewicht te verliezen. Voor een kat, tewerkstelling in een nieuwe binnenlandse, assemblage nog een andere nieuwe geliefden huisdier of een sterfgeval in je familie zijn slechts een paar resultaten in stress die kan leiden tot vet daling.

Zorg er absoluut zeker van u levert uw kat eten dingen die hij geniet. Controleren met u als u onlangs overgestapt naar een nieuw model van kattenvoer items, om een ​​nieuwe smaak van voedsel of van droge levensmiddel doorweekt voedingsmiddelen, zoals elke kat heeft zijn voedsel hebben spullen voorkeuren en misschien gewoon kijken haar verouderde voedingsmiddelen.

Onderzoek op het voeden van uw kat op en lichaamsbeweging. Gewicht daling kan worden veroorzaakt door een vermindering van de honger, verhoogde lichaamsbeweging of een aandoening die leidt tot uw kat om vet te werpen, zelfs als zijn honger omhoog schiet. Het bepalen van eventuele wijzigingen – of een tekort aan verandering – in het gedrag van uw kat zal u toelaten uw kat diagnosticeren wanneer het tijd is om te bespreken met uw dierenarts

.

Neem kennis van andere aanwijzingen van de kwaal in uw kat. Tekenen of symptomen lijken uit voor betrekken ongewenste adem, te veel dorst, ongewoon gematteerd bont – die aangeeft dat uw kat zich niet grooming -. Diarree of braken

Zie uw dierenarts ideale weg voor een analyse. Wijdverspreide brengt van katachtige overgewicht daling betrekken diabetes, nierfalen, lever ziekte of parasieten deze soorten als hartworm. Met uw hulp identificeren andere tekenen of symptomen en veranderingen in de acties van uw kat, kan uw dierenarts de juiste diagnose pond verlies van uw kat en bieden de meest effectieve behandeling voor zijn aandoening.

Category: Supplementen

Comments are closed.