Hoe Clean Up Ceramic Tooth

Poets je tanden, met inbegrip van uw keramische tanden, twee keer per werkdag. Gebruik een soepele tandenborstel weg te houden van krassen op de keramische glazuur.

Beslis over een tandpasta die laag op de schurende RDA index. Tandpasta’s die 45 of lager te heffen op de index zijn zacht genoeg voor keramische tanden. Maak contact met de tandpasta fabrikant, met behulp van de spreken om details op de doos of tube tandpasta, om te ontdekken uit de abrasiviteit score.

Gebruik een elektrische tandenborstel, als je wilt, met comfortabele borstelharen. Gebruik in geen geval een ultrasone tandenborstel de trillingen kan los keramische bindmiddelen.

Floss uw tand na een werkdag. Gebruik behandeling wanneer flossen dicht bij uw keramische tanden en trek niet aan de randen van de keramische functie. Ga naar uw tandarts zo snel mogelijk als je naar enige haken en ogen voelen hoewel flossen.

Ga naar een mondhygiënist voor professionele, periodieke schoonmaak zo vaak als uw tandarts onderschrijft. Gebruik alleen mondhygiënisten die het onderwijs hebben in het reinigen van keramische glazuur. Veel van de reguliere technieken om zuivere tanden Wissen May blijvend letsel keramische tanden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.