Hoe Clean Up Your Rats Enamel

Net als uw email, kan glazuur van een rat verslechteren van ziektekiemen veroorzaakt door suikerhoudende voedingsmiddelen, dus voer je rat als minimaal suiker als waarschijnlijk.

gebit van uw rat zijn bedoeld oranje te zijn. Als ze wit, dit suggereert een dieet tekort. Vraag een dierenarts de grootste factoren om uw huisdier rat voeden.

p Het is niet essentieel voor glazuur van een rat poetsen omdat de rat zal houden ze grondig schoon door standaard voeding op en knagen bezigheden.

In tegenstelling tot menselijke tanden, tanden rat nooit stoppen escaleren. Snijtanden van een rat zijn vrij uitgebreid, en als ze veel te krijgen uitgebreid ze kunnen rijpen in de geest van de rat of kon hem af te wenden van het nemen van de juiste manier. Het goede ding is, de meeste ratten behouden hun tanden de juiste duur door hen te malen (dit is hoe ze maken dat spinnen geluid wanneer ze blij) en door knagen. Geef uw rat kleine houten speelgoed, een zout likken, of een beetje stof te knagen als hij het hebben van zijn drang om op te kauwen zijn kooi bars.

Af en tanden van een rat kan veranderen in overwoekerd, en je hebt om ze te knippen. Heeft u een partner onderhouden van de rat naar beneden, en trim de suggesties van zijn voortanden af ​​met een spijker trimmer voor compacte dieren. Ratten hebben geen zenuwuiteinden in hun tanden, dus dit kan geen kwaad, maar je moet hulp hebben, omdat de rat zal nooit zoals deze gang van zaken helemaal niet.

Category: Dieten

Comments are closed.