Hoe Clean Up Your Teeth – Dental H2o Jet & ndash Een Basic naar Finish Dental Floss voor veel gezonder tandvlees

Brush Your Teeth Routinematig

p Er zijn vrij talrijk personen die niet hun tanden poetsen vaak. Als je niet je tanden poetst, zal je tandbederf krijgen. Uw email wordt uitgeroeid door de tandarts en het zal pijnlijk, prijzig en je wordt nog door uit tanden voor het kauwen van uw maaltijden.

tanden moeten worden geborsteld ten minste tweemaal voor elke werkdag werken met een grote tandenborstel en tandpasta. En zelfs betere borstel je glazuur direct na elke individuele eten en vooraf waarschijnlijk bed. Op die manier zal uw email blijven bij je tot je negenennegentig-bovendien vele jaren oud.

Veel mensen niet poetsen hun email gewoon omdat ze tegenkomen is tijdrovend en een probleem. Andere mensen hebben niet voldoende kennis om te weten dat het niet om hun email te poetsen zal leiden tot tandbederf. Er zijn andere mensen die niet beschikken over het algemeen betekent om een ​​eenvoudige tandenborstel en tandpasta te beheren. Maar het moet een zorg van prijskaartje niet want op het moment kan zo perfect kauwen een stuk zachte hout en gebruik het als een tandenborstel. En voor uw informatie er vegetatie die zijn erg goed voor dit.

In de ontworpen Verenigde Staten van De ons, veel meer dan 20 pct van personen niet poetsen hun tanden vaak. In de zwakke internationale locaties, doen maar liefst 75% van de mannen en vrouwen niet hun tanden poetsen routinematig maar gelukkig ze hebben niet substantieel geraffineerd voedsel in hun dieet plannen.

Dental Flossen

Van de 80 procent die poetsen hun tanden vaak in de Verenigde Staten, zo sterk als 90 procent geen tandheelkundige flossen gebruik maken van alle door glazuur reiniging. Dental flossen is het gebruik van dunne nylon filamenten of plastic linten voedsel en tandplak verwijderen van tanden. De floss draad wordt zorgvuldig ingevoegd tussen de tand en elkaar geschraapt de tanden zijkanten. Dit zou ook dicht bij het tandvlees worden uitgevoerd. U kunt uw tandarts te informeren voor een flosdraad die zowel kan worden gearomatiseerd, smaakloze, gewaxt of gewoon flosdraad draad. Maar zelfs als u niet beschikt over het impliceert te stoppen door een tandarts of precies waar je verblijft er geen tandarts, niet ongerust vooral omdat alles wat je nodig hebt om te doen is te krijgen op uw eigen nylon draad of een draad van regionale planten en voorzichtig Steek het loopvlak met de tanden en schraap langs de tand zijkanten minimaal twee keer per werkdag.

Gewoon voor ogen dat slechts een verminderde van ongeveer tien pct van ons bewoners met het onderwijs op school en leren zijn flossen hun glazuur routinematig . Dat is niet juist. Tandartsen en mondhygiënisten zijn spoort ons aan poetsen en flossen onze tanden minimaal twee momenten een werkdag als alleen willen we grote orale hygiëne te houden.

Maar tandheelkundige flossen kan een aantal problemen aan die mensen die kleden in hebben bretels, diabetische problemen, en hebben gom ziekte. Tandheelkundige flossen is ook een gedoe om mensen onder ons die het gevoel dat we geen tijd hebben om te bewaren op het plaatsen van een draad over de tanden en schrapen langs de tand zijkanten op zijn minst twee situaties is een werkdag. Geloof je dit ziet er fantastisch uit met een jongen van hogere status als een bankdirecteur of een universiteitsprofessor? Ze zijn waarschijnlijk om u op de hoogte zijn van een pijnlijke of onaangename karwei. Er is een oplossing die er zijn, maar alleen als je een enkele cent te sparen voor een tandheelkundige h2o jet. Ik heb een paar tandheelkundige H2O jets voor mezelf, mijn vrouw en mijn twee kleintjes die de uitvoering van een groot werk voor mijn echtgenoot en kinderen.

Dental Drinkwater Jets

Dental Water Jets zijn klinisch getest en veel krachtiger dan floss voor meer gezond tandvlees. Dental Water Jets zijn nuttig om verschillende flossen dat voelt geweldig en makkelijk te bedragen. Een Dental Drinkwater Jet werkt door middel van een straal van drinkwater bij een hoge spanning van 10-90 PSI met 1200 pulsen voor elk moment. De mix van drinkwater stress en pulsatie zal puin en micro-organismen diep onder glazuur en onder het tandvlees-lijn die ongeveer drie maal verder dan het poetsen zelf ingediend te elimineren. Daarnaast is een Dental Drinkwater Jet zal massages en stimuleert het tandvlees om verbeteringen aan te brengen om de bloedcirculatie te stimuleren en ondersteunen sterk en gezond tandvlees. Een waterjet misschien wel tot 90-pc veel productiever dan flossen bij afnemende tandvlees bloeden die in door zelf is een cruciale indicator van naderend gom kwaal

De boodschap in dit bericht is:. Borstelen uw tand op een regelmatige basis alleen is niet genoeg. Er moeten tandheelkundige flossen van uw tanden op een regelmatige basis. Dental flossen elimineert puin en bacteriën ingediend diepe betreffende tand en onder het tandvlees-lijn die is ongeveer 3 situaties dieper dan alleen poetsen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.