Hoe dat in het algemeen zorgverzekeringen Eigen risico Functie?

Wellness dekking eigen risico zijn een manier te continueren om de kosten van de algehele medische behandeling. Gezondheid en fitness verzekering eigen risico vereisen de verzekerde (de bepaalde persoon die wordt beschermd onder een gezondheids-en fitness dekking beleid) om een ​​geselecteerde totaal betalen in de richting van zijn welzijn dekking voorafgaand aan de dekking bedrijf moet beginnen hoeven onder de ziektekostenverzekering betalen beleid. De verzekering firma beschouwt de hoeveelheid geld van de wellness-verzekering aftrekbaar bij het uitzoeken hoe veel van de premies voor het welzijn verzekering plan dekking zal zijn. De verhoogde het eigen risico is, het verminderen van de premies zijn waarschijnlijk.

Als een welzijn dekking beleid bevat eigen risico, dan moet de verzekerde een gekozen bedrag van de inkomsten ten opzichte van zijn medische behandeling te brengen voorafgaand aan de dekking bedrijf heeft uit te betalen alles onder de algemene ziektekostenverzekering. Voor geval, als een verzekerde heeft een $ 1, 000 aftrekbaar naar zijn zorginstelling / chirurgische dekking, dan is hij betrouwbaar voor de uitbetaling van de kliniek voor de eerste $ 1, 000 van de gezondheid van de prijzen opgelopen. Na betaalt hij de eerste $ 1000, dan zal de verzekeringspolissen bedrijf te beginnen beschietingen uit naar welzijn zorg prijzen na de voorlopige $ 1000 zoals onder de voorwaarden van de polis vastgelegd.

ziektekostenverzekering plan eigen risico zijn niet precies dezelfde materie als co-betaalt. Als een zorgverzekering dekking heeft een $ 50 co-shell out en een $ 500 aftrekbaar, dan kan de verzekerde is verantwoordelijk voor het betalen voor de 1 $ 500 van gezondheid en fitness behandeling prijzen onder zijn dekking. Na dat hij de $ 500 aftrekbaar bereikt, dan is hij verantwoordelijk voor het betalen van een $ 50 co-terug te betalen voor elke vordering uit hoofde van zijn algemene plan ziektekostenverzekering ingediend. Het verzekeringsbedrijf zal betalen uit de rest van de kosten als gevolg voor elk individu een bezoek brengen aan zo lang als de locatie geven van professionele medische zorg wordt gevoerd onder het welzijn verzekeringspolissen beleid.

meeste welzijn dekking beleid hebben unieke eigen risico voor diverse soorten van bescherming van de gezondheid en fitness verzekeringen. Bijvoorbeeld, kan een man of vrouw kunnen hebben om een ​​$ 1.000 aftrekbaar recht voldoen voordat zijn verzekeringspolis bedrijf zal shell voor een ziekenhuis gaan. Hij kon echter alleen zal moeten om af te spreken met een $ 250 aftrekbaar net voor een verzekering bedrijf zal vork uit de richting van behandeling voorschrijven.

Wellness verzekeringen richtlijnen met een grotere eigen risico’s hebben vaak te verminderen premies. Dit is voor de reden dat de dekking onderneming is minder waarschijnlijk te hebben om uit de schaal uit als een substantiële fondsen onder een wellness-verzekering beleid, omdat de verzekerde is betrouwbaar voor schouders een meer substantiële totaal zijn de kosten voor gezondheidszorg. Als u wilt dat de som van de inkomsten die u betaalt terug voor welzijn verzekeringsdekking te verminderen, rekening te houden met het vragen om grotere zorgverzekering eigen risico.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.