Hoe de glycemische index Impacts Overgewicht Reduction

vet? ‘

Als een persoon van de eerste wetenschappers om de uitkomsten van de glycemische index op bloedsuikerspiegel onderzoek, Thomas Wolever, MD, PhD, DM (Office of Dietary Wetenschappen aan de Universiteit van Toronto) ervaren de eerste doorbraak van hoe de glycemische index invloeden hele lichaam lichaamsgewicht. Door te leren diabetici, Wolever en zijn studie bemanning geïdentificeerd hoe het verzorgen van de aandoening met voedingsmiddelen. Direct na het te weten komen over een honderd onderscheidende koolhydraten, begrepen ze het grootste effect op de bloedsuikerspiegel kwam van koolhydraten dit soort als wit brood, witte pasta en witte aardappelen.

Kort direct na Wolever ontdekkingen, een andere professor van de Universiteit van Sydney , Australië, nam het onderzoek op de glycemische index en vond dat mensen vermist overgewicht bij het consumeren van kleine glycemische levensmiddel. Jennie Model Miller, PhD, gelegen dat deze maaltijden niet te stimuleren een insuline stijging. wanneer bloedsuikerspiegel verhogen, insuline bereik vergroten. Insuline is het vetopslag hormoon in het hele lichaam.

Stabiliseren Blood Sugar

Als je hebt gevoed op duidelijke en vaak met kleinere maaltijden in de loop van de dag, dan je hebt effectief eten. Om te blijven om de bloedsuikerspiegel concentraties te houden van wankelen, moet u in weinig voedingsmiddelen elke 2-4 enkele uren de hele dag. Begin met uw eerste voedsel in een uur van ontwaken. Snacks zijn ook geacht voedingsmiddelen. Bij elke normale maaltijden (dwz ontbijt, lunch en diner) en een paar compacte behandelt over de hele werkdag, kan je eindigen met 5, 6 of zelfs 8 voedsel door het einde van de werkdag.

Maak alle vertrouwen in dat u het verwerven van een aanzienlijke hoeveelheid geld van eiwit van dit soort als mager rundvlees, kip, kalkoen, varkenshaas, vis, eiwitten, minder vet kwark, Griekse yoghurt en tofu.

dingen zoals een goede hoeveelheid complexe koolhydraten dit soort als Groenen en vruchten. Onervaren en kleurrijke groenten moeten uitmaken van het de overgrote meerderheid van uw koolhydraten inname opnemen. Poging om acht tot 10 porties krijgen voor elke werkdag. Een portie zou gewoon een kopje ongekookte of slechts een half kopje gekookt zijn. Iemand om twee stuks fruit is ook superieur. beperken zetmeelrijke koolhydraten zoals bruine of wilde rijst, haver, of zoete aardappelen voor uw meest actieve dagen van de week. Veggies zijn de grootste bron van koolhydraten, vooral omdat ze leveren uw lichaamsbouw met tonnen van de voeding die je hele lichaam te beschermen tegen ziekte.

Niet verwaarlozing over vetten in de voeding! Ze moeten ervoor zorgen dat elke individuele maaltijd en snack als ze zijn belangrijk voor een goede spijsvertering. Ze hebben ook een hoop andere lichaamskenmerken werk doet perfect behouden. Gezond vet aankomen uit voedselbronnen zoals olijfolie, kokosolie, lijnzaadolie, lijnzaad, chia zaden, walnoten en koudwatervissen deze soorten zoals zalm, tonijn en sardines.

Voor de reden dat u neemt in extra vaak, moet je moet ook er zeker van u niet te veel eten. Neem in slechts tot je bent 80 procent voltooid. Als je dit doet, zul je honger op de ideale gelegenheden die is elke paar uur. Afgezien van zijn, te veel eten leidt ook tot insuline pieken dat is een ding dat je moet proberen te verminderen.

Hoe Verminderde Blood Sugar Normaal

Als je optreden te overdrijven over de suiker, zijn er een paar items die u kunt doen om weg rechts onder de glycemische impact.

  1. Neem in zure voedingsmiddelen . Een eetlepel azijn besprenkeld over uw salade zal de glycemische index verlagen door een 3. Je kan heel goed willen bestaan ​​van kappertjes, olijven, augurken, of citroensap als alle deze zullen meteen functioneren.
  2. omvatten dingen zoals kaneel . bestrooien kaneel op uw zoete aardappel zal de glycemische index recht afwezig te verlagen.
  3. Overweeg een vezel supplement . Spoedig na het bezit van een flinke voedsel, een vezel aanvulling van dit soort als Metamucil wonderen kan verrichten.

Samenvatting

We moeten praktisch zijn. Elk stuk wit brood of bord pasta kan meestal niet te vermijden zijn. Soms kan je wel eens een zwak moment. Alleen moet je niet zo goed moeilijk zijn op je zelf als je geniet van een kleine van deze of gene. Uw crisis kan worden afgewend door het verkrijgen van terug op de monitor meteen.

brengen aan ons wat u vindt

U bent op zoek naar ‘Hoe de glycemische index Impacts Lichaamsgewicht dalen ‘door Abby Campbell. Zorg ervoor dat je weg een reactie en ons uitleggen wat je denkt onder. Lees dan het artikel met uw echtgenoot en kinderen en vrienden. Je kan zelfs delen op Fb, Twitter, of Pinterest (toetsen aan uw correct).

Over de maker

Abby Campbell, BSc, SFN, SSN, CPT, is een toonaangevende specialist lichamelijke conditie en voeding pro, onderzoeker, en onthulde schrijver. In de afgelopen tien jaar heeft ze honderden dames gecoacht binnen-en. Haar klantenkring hebben ontbrekende on-line systeem lichaamsvet schuur en leiden gezond leven duizenden pond., geregenereerd welzijn, en noemen haar Mentor Geen Gimmick. Ze komt uit Noord-Virginia, maar nu woont in Charlotte, North Carolina. Abby is getrouwd twintig meerdere jaren en heeft 3 dochters ontwikkeld, een bijzonder van die autistisch is. Ze is een 19 jr meeste vormen van kanker overlevende.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.