Hoe de Kans Espresso Vlekken op tanden Verlaag

Vind een zachte whitening tandpasta die je aanspreekt. Ongeacht de beloften producenten maken, kan whitening tandpasta geen vlekken momenteel in de locatie. Zij kunnen evenwel, stoppen of vertragen de vergeling systeem.

Floss op zijn minst na zowat elke werkdag. Wanneer tand vlek, ze glimp donkerder rond de randen simpelweg omdat de plaque dat er zich ophoopt. Plaque is de stof in de tand die hoofdzakelijk pikt de vlek. Flossen lagere plaque zal helpen om espresso vlekken beheersen als goed.

Brush elke dag, zorgvuldig en volledig en zorg ervoor dat onmiddellijk na het beëindigen van de vorige slok koffie doen. Borstelen zal nemen koffie residu van de tanden net voor kleuring heeft een mogelijkheid te stellen inch Als je jezelf te ontdekken zonder een tandenborstel voor sommige reden, althans slis heel goed met h2o op te ruimen wat residu je kunt.

Gebruik een rietje. Hoewel het uitvoeren van zo kijkt uit van de standaard voor die mensen innemen ongelooflijk hete espresso, kan een rietje espresso vermijden van het aanraken van de voortanden. Als koffie niet in staat zal zijn om de tand te raken, kan het geen vlekken tanden.

Consumeren koeler of iced espresso. Hoe warmer de koffie, hoe groter de kans op vlekken. Warme dranken in feite leiden tot een bescheiden breuken in het glazuur waardoor vlekken te diep in te stellen. Het consumeren van bevroren of koeler koffie kan een enorm verschil maken.

Halt drinken van een aantal koppen koffie via de werkdag. Het consumeren van koffie de hele dag zal aanzienlijk de kans op vlekken toenemen als gevolg van de verbeterde publiciteit. Opnieuw snijden van een enkel kopje per dag kan wonderen doen om vlekken te voorkomen.

Houd rauwe wortels of stengels bleekselderij behulpzaam en knabbelen op hen snel na inname van koffie. Deze drinken waterbasis groenten zal helpen wrijven zonder de vlekken van je tanden, toch niet zo goed als een tandenborstel.

Category: Gezond eten

Comments are closed.