Hoe de leeftijd van een Puppy Bepaal door Zijn Enamel

Houding uw hand over de snuit van uw hond te openen zijn mond. Volgens Norma Bennett Wolff, je moet op je duim het begeleiden van de hoektand terwijl het houden van zijn snuit continu met je andere hand. Til de hogere kaak voorzichtig maar stevig. Achteruit op eventuele symptomen van agressie bij uw hond. Zodra zijn mond open te stellen kun je zijn tand te inspecteren.

Kijk naar tekenen van peuter email, ook geïdentificeerd als bladverliezende tand. Baby van emaille in honden zijn heel scherp en wit. Ze zijn kleiner formaat dan eeuwige glazuur. Een huisdier zal in het algemeen al haar kleintje tanden met 6 maanden.

Geniet voor de uitbarsting van permanente emaille in uw huisdier. Meestal komen binnen 3 tot 5 maanden met de laatste uitbarsting van glazuur ongeveer 6 tot 7 maanden.

Neem een ​​kijkje op de tanden van uw volwassen hond, op zoek naar vergeling als zeer evenals hoe de snijtanden zijn versleten. De tand van een hond die 1 tot twee decennia achterhaald zal geleidelijk een saaie uiterlijk met enkele vergeling op het glazuur in de weer te verwerven. De slippen van de onderste snijtanden centrum zal beginnen te kleden vertonen inch

Onderzoek glazuur van uw hond voor tandsteen. Een enkele tot 4 12 maanden oude hond zal tandsteen hebben op de meeste van haar tanden. De slippen van de hogere middenklasse snijtanden zal beginnen te demonstreren zetten.

Glimpse voor verbeterde Tarter opbouw op alle tanden in een 5 tot zes kalenderjaar de leeftijd van honden. De kleuring zal beginnen te veranderen naar een donkere geel of bruin mild. De natuur snijtanden zal gebruik vertonen en de hoektanden zal beginnen te stompen.

Controleer op slijtage op alle tand en een bruinkleuring van het glazuur zo mooi. Een puppy die is zeven jaar verouderd of meer zal ook vrij een beetje tandsteen. Hij kon zelfs het missen van een paar tanden.

Category: Gezond eten

Comments are closed.