Hoe de uitvoering van Minerale Make-up Over Acne

Kort na het kiezen van uw minerale make-up, lotion toner, zeep, milieuvriendelijke cover-up primer en basis borstels, schoon uw ontmoeting uitgebreid, maar zorgvuldig met uw milde, pure reiniging zeep. Houd u aan met een lichte, olie-kosteloze moisturizer op droge plekken van je gezicht in een compacte hoeveelheid. Met een minerale make-up pakket, aanzienlijk minder is altijd extra! Gebruik slechts ongeveer een vierde (als zelfs dat) van de hoeveelheid geld van-h2o vooral gebaseerd vochtigheid alleen op droge gebieden. Gebruik geen moisturizer tot acne-gevoelige plekken.

Het is echt gesuggereerd dat je ‘primaire’ uw confronteren vlak voor gebruik te maken van uw minerale make-up. Deze primer geeft je make-up iets vast te klampen aan en biedt u een gemakkelijk, zelfs, matte teint. Beide even Ruwe mineralen en Bare Necessities hebben primers voor hun minerale foundations. Nogmaals, een beetje prijzig. Maar overwegen dat zeer weinig van deze oplossing gaat een vrij uitgebreide manier! Verdeel een kleine hoeveelheid van de primer dan uw totale gezicht en laat het zitten voor ongeveer een moment.

nu voor de groene spul! Tenzij u wilt weergeven als een Japanse Kabooki, beschouw het echt eenvoudig op de hoeveelheid gebruikte! Recall, de meeste smet concealers overdreven olie-voornamelijk gebaseerd en hebben de neiging om blob of kreuk ze ook nooit blijvende dekking te geven. DHC en Merle Norman’s merken te verbergen je vlekken en hebben een echte verblijft elektrische stroom. Gemakkelijk een heel compact hoeveelheid van de eco-vriendelijke dingen die boven je vlekken en dep voorzichtig. De behandelde locaties zal een lichte groene tint aan de Crimson van de smet tegen te hebben.

Direct na ter plaatse het beheer van uw acne locaties, gebruik je foundation borstel om gemakkelijk de minerale basis dan uw ontmoeting. De erkende regel in de toepassing van minerale make-up is ‘contact, tap, en te gebruiken.’ Je moet behoorlijk zeer weinig minerale make-up moeten beseffen een gezonde, stralende uitkomst raak je borstel om de gratis make-up, tikt u daar tot het afsluiten van overmatig, en vegen het over je confronteren. Als je ontdekt dat je vlekken die zijn bekleed met de eco-vriendelijke dingen lijkt extreem wit, dan heb je ook aanzienlijk groen toegepast! Experimenteer totdat je uiteindelijk het geschikte volume van elk klein ding dat werkt met uw huid te vinden.

Aankomende, zwaai je je minerale ‘sluier’ boven je omgaan met dit is als het poederen uw confronteren zodra je foundation hebt toegepast. De minerale poeder afdichtingen van de stichting en geven u een natuurlijke manier gepolijst verschijnen, met de fysieke verschijning van uw vlekken aanzienlijk verminderd. Als u wilt, kunt u ook zwaai je je gezicht met een lichte minerale bronzer u een ‘heat’ verschijnen of een sprankelende, doorschijnende of roze gloed mineraal poeder te geven. Beide even deze moeten worden toegepast Nadat je sluier.

Category: Gezond eten

Comments are closed.