Hoe de Whitest Tooth Rapid Get

** Baking Soda en H2o **

Dompel je tandenborstel in drinkwater en vervolgens in een container van zuiveringszout. Het is niet verplicht om een ​​merk titel zuiveringszout gebruiken dit soort als Arm en Hammer, kunt u generieke of opslaan fabrikant zuiveringszout gebruiken en het zal uw tanden net zo goed witter als de titel fabrikant.

Poets je tanden uitgebreid, maar niet hard. Wees mild voor je tandvlees. Duidelijk afwezig voedselresten die mogelijk in onder tanden kunnen zijn.

** Spoel **

uw mond spoelen met nieuwe H2O en spit. Gebruik de baking soda en drinkwater combinatie niet slikken. Als je slikt een kleinere hoeveelheid zal je niet beschadigen, maar aanzienlijke hoeveelheden kan u overgeven.

** waterstofperoxide en Water **

Blend een sectie 3% waterstofperoxide met een aspect water in een glazen kom of beker. Spoel uw mond met de combinatie voor dertig seconden en dan spuug het uit. Waterstofperoxide is het getal 1 ingrediënt in vrijwel alle emaille whitening methoden. Het is effectief goed en het is veilig te gebruiken in uw mond.

U kunt deze waterstofperoxide en h2o herhaal spoelen maximaal vier exemplaren per dag. De extra je het doet, hoe sneller je tanden witter te maken.

** Spoel **

uw mond spoelen met nieuw water en spuug snel na het spoelen met de waterstofperoxide en water combinatie.

U zult nieuwe frisse adem en witte emaille hebben in een mum van tijd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.