Hoe de Zeno Acne Remover

Begin met een schone up deal met. Vóór het aanbrengen van de Zeno, schar sommige wrijven alcoholische dranken op een tissue en veeg het spreken te positioneren op het idee. De Zeno idee cartridge moeten worden gelegd om de bloei van het systeem, en de machine echt moet volledig worden opgeladen vlak voor het eerste gebruik.

p Er zijn twee knoppen aan de ingang. Klik op de nog links te drukken. Het zal beginnen te piepen en knipperen. Na ongeveer 30 seconden, zal het helemaal opnieuw een pieptoon en de rechter knop zal ononderbroken groen flip aan te geven dat het is opgesteld om te gebruiken.

Klik op de groene knop op de juiste. Ter plaatse van de Zeno idee op het midden van je puistje zorgvuldig. Je zult echt warmte te voelen van het product. Handhaving van de Zeno zachtjes en in de exacte locatie voor ongeveer drie minuten. De machine zal piepen aan het einde, zodat je weet dat de drie minuten zijn verstreken.

Onmiddellijk na de piep, de knop zal worden over knipperen weer. Wacht een paar seconden rechts totdat hij piept toch weer druk vervolgens op de knop. Het zal vast transformeren opnieuw milieuvriendelijk aan te geven dat je het nog kunt gebruiken op een andere puistje.

Herhaal Stap 3 en vier. Er zijn drie cycli zodat de Zeno meteen zal lopen voor een paar maakt gebruik van net voordat het blijkt regelmatig uit. Of je kunt sluiten het af door te klikken op de linker knop.

Category: Supplementen

Comments are closed.