Hoe de zorg voor Kinderen Enamel – Alles wat u Keed weten.

Wij over het algemeen gewoon onze tanden voor lief nemen, maar slechte tandheelkundige algehele gezondheid en tand problemen kan leiden tot problemen met het hebben, spraak te verbeteren en uit te zoeken voor onze jonge kinderen. Een verslag van 2001 toont aan dat extra dan 51000000 faculteit uur ontbreken zowat elk jaar in Amerika dankzij tandheelkundige verbonden gezondheidsproblemen.

Dus het kan net zo belangrijk voor jongeren zijn gewoon zorgen voor hun email als voor volwassenen. Deze hub lijkt bij de tips voor het instrueren van tand en tandvlees behandeling tandheelkundige stoornis en hoe het te plaatsen als deze aanwezig is.

Maak niet de slip-up van overwegen van tandbederf en tandvlees stoornis stoppen volwassen problemen. Als zeer lang als een individu of elke leeftijd heeft tandvlees en tand er is een kans voor de ziekte.

Stijlen van tand-en vaatziekten.

Tandartsen gewoon bellen tand ziekte ‘parodontitis’ die suggereert ‘rond de tand’.

een. Chronische gingivitis.

Gingivitis is de 1e fase in parodontale conditie. Het kan het tandvlees karmozijn en gezwollen en ze gemakkelijk bloeden. De roodheid en ontsteking kan delicaat zijn, maar als de baby spuugt in het bassin volgende borstelen, zul je het bloeden te zien en dit is de hoogte-verhaal indicator die tandvlees zijn niet voedzaam.

Dit is te voorkomen en te behandelen. Regelmatig poetsen, flossen en tandheelkundige controles zijn essentieel gedrag.

2. Intense parodontitis. Over het algemeen waargenomen bij tieners en jonge volwassenen, is dit een veel meer progressieve aandoening die de achteruitgang van het bot dicht bij het glazuur die schakelaar heeft de neiging om ze los te maken.

impliceert 3. Algemene intense parodontitis kan beginnen over de puberteit als het glazuur niet perfect verzorgd. Het vereist de volledige mond en er is een constructie van plaque waarin micro-organismen kunnen gedijen en deze vervolgens eet afwezig op het glazuur en het tandvlees, waardoor de tanden te komen om vrij te zijn.

Wat zijn de signalen van tandheelkundige aandoening bij jongeren?

 • Bloeden tandvlees bij het poetsen, flossen of op enig ander moment.
 • Gum wallen, vooral als ze levendig roze of gezwollen .
 • Gum recessie. Verschijnen op het tandvlees in de mond – ze moeten ook langs de onderste rand van de tand, maar als ze zien te verminderen op sommige dan andere mensen, konden ze hebben teruggetrokken en dit kan de wortels in buitengewone circumstances.The jongere bloot zou klagen van ongemak wanneer het hebben van warme / koude voedingsmiddelen of dranken.
 • Regelmatig slechte adem is ook een indicator van tand en tandvlees onwel gezondheid. Als adem ruikt negatieve zelfs direct na het poetsen, kan dit betekenen dat het tandvlees rotten vanwege bacteriën en tandplak.
 • Hoe je kid’s parodontale aandoening te voorkomen.

  1. Trein jongeren uitstekende mondelinge algehele gezondheid routines uit zo kort als ze volledig kunnen begrijpen. Krijgen ze in het programma van (leeftijd geschikt – zie beneden) poetsen en te flossen hun tanden net zoals ze hun haar zouden poetsen – dus het is een onbetwiste gedrag
  2. Als een jongen of meisje is ongeveer twaalf maanden. oud, beginnen werken met een erwt gedeelte van tandpasta gedrukt in de haren van een soepele tandenborstel en voorzichtig poetsen van de tanden en het tandvlees. Wanneer de hiaten met betrekking tot de tanden beginnen te dichtbij, instrueren hen te flossen.
  3. Concentratie op de voordelen van de uitstekende tand behandeling. Als ze de leeftijd voldoende om inzicht te hebben, praten over de aantrekkelijke reinigen Minty stijl onmiddellijk na het poetsen, de schone tanden emotie als ze hun tongen draaien boven de tand en de waarde van de frisse nieuwe adem.
  4. Je toevallig significant te zijn als een baan model, zodat herinneren om elke dag te wissen en flos je tanden twee keer.
  5. Ook frequente tandheelkundige controles voor alle de echtgenoot en kinderen van belang zijn.
  6. Onderzoek in de mond van het kind op symptomen van wanorde – zie eerder vermeld
  7. Beperk de consumptie van zoete, chocolade, suikerhoudende voedingsmiddelen, vruchtensappen en frisdrank de kid’s.. Hen inspireren om een ​​rietje gebruiken voor frisdranken en sappen – het stro schiet veel meer van de vloeistof naar het weer van de keel en het is minder waarschijnlijk om te blijven hangen in de mond, het coaten van de email
  8. Nooit te zetten. sap, frisdrank of suikerhoudende dranken in een babyfles voor hen om op te zuigen in de dag of ‘s nachts. Gebruik alleen drinkwater.
  9. Inspire tand-kind snack deze soorten zoals fruit, groenten, hapjes en kaas.
  10. Gefluorideerd drinkwater en fluoride tandpasta te ondersteunen om tand sterker te maken. Het is echt al een controversieel onderwerp in de vorige, maar het echt is opgenomen om de consumptie van water in sommige delen van de VS voor vele jaren zonder enige nadelige invloed op de gezondheid en fitness.

  Uw kind kan veel meer risico op tandbederf als hij / zij:

 • werd vroeg geboren of hadden levering pond,
 • niet een kijkje te nemen verminderd de tandarts consequent of heeft witte of bruine vlekken op de tanden.
 • heeft andere wellness-kwesties van dit soort als type I diabetes problemen, syndroom van Down, Kindler syndroom of Papillon-Lefevre syndroom,
 • er is een familie-leden verslag van tandbederf / problemen. Tandartsen vinden dat sommige mensen veel gevoeliger zijn voor significante parodontale conditie dan sommige anderen kunnen zijn.
 • Shiny glimlach en zelfvertrouwen sommige van krachtige glazuur en een frisse adem. Deze leiden allemaal tot onze gedachten over ons uiterlijk en goed momenteel en onze glimlach zijn onze beste troeven. Grote praktijken vroeg in de kindertijd geleerd zal helpen onze jonge kinderen uit te groeien tot voedzame, gelukkige volwassenen.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.