Hoe Deep Reinig uw tanden

Kies een offerte borstel die past in je mond. Het verwerven van de juiste afmetingen van de tandenborstel verbetert de tanden reinigen.

Put tandsteen beheren, fluoride tandpasta op de borstel. Gebruik tandpasta toegestaan ​​door de American Dental Association of ADA. De ADA afdichting op de bundel. Fluoride versterkt het glazuur van de tand. Tandsteen controle kan helpen tot het afsluiten van een aantal van de tandsteen op het glazuur.

Houd de tandenborstel op een 45-diploma hoek en borstel in cirkelvormige bewegingen, suggereert de ADA. Dit is de beste manier om tandplak en tandsteen van de tanden te verwijderen. Borstel de tand gedurende ten minste twee minuten twee keer per dag.

Mond spoelen met een antiseptische mondspoeling. Beslissen over slechts een met chloorhexidine, suggereert de Dental Worry centrale webpagina. Deze chemische stof helpt om bacteriën die tandplak en tandsteen veroorzaakt doden. Swish het mondwater voor ongeveer dertig seconden, dan uitspugen.

Gebruik een irrigatie techniek, of het drinken van water-Pik. Deze toestellen bijstand aan diepe duidelijk door wassen bij afwezigheid van ziektekiemen en bacteriën minder dan het tandvlees. Het ongemak functies van het programma door het vullen van een bescheiden tank met warm h2o. U kunt antibacterieel mondwater te nemen om het water als je wilt. De irrigatie proces komt met compacte, slanke apparatuur die de circulatie van drinkwater rondom het tandvlees van elke tand direct. Irrigeren zowat elke tand totdat de drinkwatertank is vacant.

Category: Supplementen

Comments are closed.