Hoe Dierenartsen Cleanse honden Enamel?

Fantastische honden tandheelkundige netheid moet echt beginnen vanaf de puppy-tijd, borstelen glazuur van uw huisdier dag-tot-dag is een essentieel onderdeel voor het behoud van uw hond zeer goede gezondheid en fitness. Dan tijd kan een hond de tanden te zetten in gelaagde met tartaar en het kan nodig zijn om de emaille gereinigd door een dierenarts. Als het proces wordt gestart door de operator met een tandenborstel en tandpasta uniek voor pups, een stop door naar de dierenarts misschien in geen geval nodig zijn. Wanneer het hebben van uw hond naar de dierenarts voor een grondige gebitsreiniging, de dierenarts moet het dier verdoven voor de ideale uitkomst. Het is belangrijk dat uw huisdier in zeer goede welzijn en up-to-date over alle vaccinaties.

meeste dierenartsen eisen bloed functie en zal een mondelinge evaluatie te bereiken vóór de toediening van anesthesie. Direct na een fysieke en opruimen factuur van wellness, zal de dierenarts prep het hondje voor de anesthesie. Zodra de hond slaapt, zal de dierenarts een nieuwe test uit te voeren en te kijken naar elke tand voor mobiliteit, breuken, malocclusie en parodontale ziekte. Dan zal de dierenarts of dierenarts technologie gebruiken instrumenten deze soorten als ultrasone scaler of curette, wat overeenkomt met de instrumenten gebruikt door een tandarts. De ultrasone reiniging samen met pikhouwelen, curettes en andere toepassingen worden gebruikt om tandsteen schrapen en make-up van tanden van de hond, eerder genoemde en onder het tandvlees. Zoals die van een diepe reiniging uitgevoerd door een persoon tandarts, subgingivale (naar beneden onder het tandvlees) scaling, root schaven, en subgingivale curettage worden ook uitgevoerd als deel van de hond reinigingsproces.
Root scaling helpt bij het verwijderen van tandplak, tandsteen en deeltjes uit de wortels. Subgingivale curettage is de eliminatie van vloer binnen de gingivale pocket’s zieke soepele weefsel is.
Polijsten wordt vervolgens uitgevoerd om gemakkelijk uit eventuele defecten veroorzaakt door het reinigen cursus van actie en om mee te nemen extra plaque. Spoelen met water wordt uitgevoerd om eventuele zieke weefsel en plaque te elimineren en fluoride wordt gebruikt ter ondersteuning bij het houden van de tand gezonde.

Een submit onderzoek wordt gedaan en röntgenfoto’s genomen, indien nodig. Net na de reiniging is voltooid, zal de dierenarts de hond weer een restauratie ruimte. Het hondje wordt helemaal klaar om het verblijf gaan de soortgelijke dag en zal niet nodig dit proces uitgevoerd helemaal opnieuw voor veel maanden als mondhygiëne wordt voortgezet in het huis, die dagelijks poetsen van tanden van de hond te nemen.

Category: Dieten

Comments are closed.