Hoe een Honest Overgewicht loss niveaus van concurrentie Schat

Begin en einde van de competitie op hetzelfde moment voor absoluut iedereen. Bij het houden van het lichaamsgewicht daling van het concurrentievermogen, is het belangrijk dat alle medewerkers beginnen en afronden van de hindernis op dezelfde data. Stel een duidelijke start en sluiten de dag om vrij te beslissen de winnaar van de gewicht-daling obstakel.

Gebruik dezelfde schaal bij zowat elke weging. Schalen kan variëren vertrouwen op merk en product. Om de nauwkeurigheid te verzekeren bij de berekening van een vet-daling concurrentie, gebruik maken van de exacte omvang van elke individuele wegen inch Elke man of vrouw dezelfde schaal moet gebruiken en de vergelijkbare hoeveelheid kleding sportief.

Bepaal het vetverlies door het aandeel schuur, niet per pond. gedaald. Heren zijn waarschijnlijk pond laten vallen. sneller dan gals. (Ref. 1.) Greater mensen zijn waarschijnlijk ook vet schuur een stuk sneller dan die mensen die beduidend minder te verliezen. Krijgen in vrij te bepalen van een gewicht-daling voltooiing, baseren de winnaar op maximale aandeel van het gewicht gedaald. Het aandeel vet misplaatste kan worden berekend door de volledige totaal ponden door het uitgangsmateriaal overgewicht van de unieke verdelen en vermenigvuldigen met honderd. De persoon met het hoogste percentage van het lichaamsgewicht misplaatst zal de winnaar in een redelijke overmaat gewichtsverlies oppositie.

Category: Supplementen

Comments are closed.