Hoe een Puistjes Breakout Zap

Hoe verleidelijk het ook is, echt niet overwegen om het puistje pop door te knijpen, knijpen, of plukken aan het. Dit zal alleen maar wakkeren de poriën en verspreiden de oliën die het puistje gevraagd.

toepassen ijs tot het gebied voor twee minuten elk afzonderlijk vijftig procent uur. Hierdoor zal krimpen de puist en misschien reduceren tot een onzichtbare meting.

Gebruik een vlees-getinte puistjes geneeskunde die benzoylperoxide, salicylzuur of zwavel bevat. Omdat deze medicijnen de huid uitdrogen, implementeren alleen om het puistje plek.

Als u wilt, gebruik maken van een olie-vrije poeder ter bescherming van de medicinale en verlagen de eventuele gloed.

Als het puistje is inmiddels komen tot een hoofd en het is veel te laat om het ijs behandeling gebruiken, gebruik warmte. Was de plaats met het schoonmaken zeep en H2O. Gebruik een warm, vochtig kompres om het puistje gedurende 60 seconden. Dit verbetert de circulatie en zal helpen dragen het puistje op de spits. Neem de kompres en implementeren milde spanning op het puistje afvoer niet knijpen. Als het puistje niet uitlekken, reapply warmte en test opnieuw. Niet druk het puistje uitlekken. Was de spot met het schoonmaken zeep en h2o direct na puistje riolering.

Category: Supplementen

Comments are closed.