Hoe een Puistjes Extractor

Reinig uw handen met antibacteriële zeep en warmte water. Als je steken met uw gezicht met vuile vingers, ook al gewoon gebruik van een afzuigkap apparaat, heb je een grotere kans op verspreiding van bacteriën en micro-organismen weer in je poriën.

Knijp een-dubbeltje sizing hoeveelheid gezichtsreiniger op je vingers en werkt het in uw ervaring met warmte drinkwater. Maak positief dat je wast perfect waar u ook op het punt om de acne extractie te voltooien zijn. Dep ze droog met een washandje of handdoek.

Als alternatief kunt u ook stomen je gezicht of overwegen een warme douche net voor het extraheren van mee-eters het openstellen van de poriën.

Om zich te ontdoen van een mee-eter, neem de platte sluiten van de acne afzuigkap en omringen de porie met de platte lus. Door gebruik te maken van een lichte druk, schuif de bron over de mee-eter aan een gevangen talg of andere internationale micro-organismen te verwijderen. Niet zo moeilijk duw je een botsing of karmozijn merk in je huid te produceren, omdat dit een aanzienlijke kans van het bouwen van een litteken op zich.

Om weg te nemen een Whitehead, omcirkelen het puistje met de grotere lus (of holle, met een beroep op het apparaat dat u bezit) hoofd van de afzuigkap en opnieuw implementeren licht stam op te ruimen het Whitehead. Deze kunnen minder moeilijk om zich te ontdoen van dan mee-eters zijn, gezien het feit dat het echt een stuk makkelijker uit te leggen als je productief hebt gekregen ontdoen van pus. Als je begint te zien bloed uit de poriën, neem het instrument van je huid.

Implementeer een compacte som van actuele acne therapie om elke uitgeroeid puistje terwijl het echt nog open. Dit zal helpen elimineren van eventuele overgebleven micro-organismen kon je niet klaar om uit te pakken met de software zijn geweest.

Steriliseer de afzuigkap software door het weken de katoenen bal in wrijven alcoholische dranken en het reinigen van zowat elke afsluiting van de afzuigkap. Dit is essentieel, zoals je misschien zou kunnen verspreiden bacteriën uit eerdere verhuizingen op uw huid de volgende keer dat je naar een puistje uit te pakken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.