Hoe een wereldwijd algehele gezondheid Certificaat voor Pet Travel Get

Verkrijg de wereldwijde gezondheid certificaat van uw dierenarts of van de ambassade van de regio die u toevallig plannen om te stoppen. Voortdurend vragen de wereldwijde gezondheid en fitness certificering ten minste 6 maanden van tevoren van je voor te bereiden om uw reis te kiezen. Dit geeft je ruim de tijd om alle vaccinaties en het papierwerk op orde te krijgen geven.

Beschouw uw huisdier naar een dierenarts die is gecertificeerd door de USDA Animal and Plant Wellness Inspection Service (APHIS). Global welzijn voor dieren worden alleen erkend door internationale landen, indien dit is uitgevoerd door een APHIS dierenarts gevuld. Om over een bedrijf komen in uw plaats, stoppen door de USDA website (zie Methods onder).

Laat de dierenarts het gedrag van de precieze examens en het beheer van de specifieke inentingen nodig door het land dat u gaat bezoeken. De dierenarts zal de geschiedenis van de controle resultaten op de internationale gezondheidscertificaat.

Denk aan je wereldwijd voltooid gezondheidscertificaten een USDA Veterinaire Bedrijven kantooromgeving worden goedgekeurd. USDA goedkeuring is een vereiste op alle intercontinentale gezondheid en fitness certificaten. Een USDA Veterinaire Providers kantoor in uw plaats kan worden ontdekt op de USDA website.

Convey de wereldwijde algehele gezondheid certificering met u naar de luchthaven om personeel van de luchtvaartmaatschappij en douanebeambten te presenteren op het verlangen.

Category: Supplementen

Comments are closed.