Hoe Emaille & mdash Natuurlijke remedies borstel voor tandbederf

Toen ik vijftien was tientallen jaren oud zijn, dan is het om te beginnen met de tijd kwam ik tot de juiste techniek van het poetsen door een tandarts die ik bezocht samen met mijn broer die was het bezit van intense kiespijn weten.

Alle we willen is stevig uitgebalanceerd langdurige tanden, afwezig van tandplak en tandvlees verval hebben, en het mysterie ligt in hoe te poetsen glazuur adequaat.

Hoe tandenborstel De geschikte methode

a) Tandenpoetsen slagen Hoe we beroerte onze tanden is waarschijnlijk om hen te redden van tandbederf of schadelijk voor hen zijn. We moeten echt normaal gesproken houden de haren van de borstel op een vijfenveertig graden hoek en gebruik maken van snelle bewegingen verticaal die op en neer en nooit horizontaal dat aspect naar de andere kant. Borstelen tand aspect zal vernietiging kant het glazuur en begeleiden naar tandvlees verval en tandbederf.

b) Hoe lang een bepaalde behoefte te poetsen Drie minuten wordt beschouwd als de normale tijd voor behulpzaam borstelen. Ook dit keer echt moet worden verdeeld tussen onderscheidende kwadranten of sets van email, dat wil zeggen, we moeten effectief poetsen en de schaal van evenveel tijd om elke tand en niet alleen borstel de voorzijde glazuur en spoel. Om de schaal uit evenveel tijd, beginnen borstelen van uw email elke keer met een uniek deel van de tanden en op deze manier kunt u alle delen van je tanden te verwijderen en te behouden zo de vorming van tand holten of tandbederf.

Opmerking: Gebruik geen borstel meer dan drie minuten

c) Aantal periodes slechts een moet poetsen tand Om vrij van tandplak en tanden holtes sturen, je moet echt driemaal borstel een werkdag, dat wil zeggen, rechts. na het ontbijt, lunch en avondeten. Inderdaad, mensen doen vandaag fout door borstelen vlak voor de inname. Voor het voeden op, ik mijn mond en tanden poetsen spoelen na eten is moet

Let op:. Niet borstelen veel meer dan drie perioden per werkdag en vaak borstel vooraf waarschijnlijk bed dat is gewoon na de lunch.

d) Borstelen Inner Tooth Oppervlakte gebied Wij moeten het grote belang van het borstelen van uw email van interieur, realiseren buitenste, bovenste, daalde elk aspect om gezond glazuur houden. We poetsen normaal de voorkant en laat de innerlijke die ongelooflijk slecht voor onze email en konden bijgevolg in tandbederf of tand holtes.

e) Hoe veel stress te voeren moet je wel poetsen We moeten echt voorzichtig poetsen onze tand en veel te ingrijpend spanning die zal vernietigen het glazuur van onze tanden en het eindresultaat in tandbederf.

f) Wat is de relevantie van je mond spoelen Spoelen moet worden opgemerkt met zo ongeveer alles wat niet toe te passen we eten, kauwen, smak, drinken of kwast.

g) Flossen is zeer aanzienlijk cruciaal om uit de buurt van tandplak of tandbederf of gom verval blijven, afgezien van poetsen flossen is evenzeer essentieel 02:58 situaties een werkdag. Dental flosses zijn toegankelijk in de markt met hun instructies hoe te gebruiken.

Waarom Taking Care van tandenborstel is essentieel

a) Het nemen Behandeling van tandenborstel is als aanzienlijk vitale We moeten echt normaal spoelen onze tandenborstel uitvoerig snel na het poetsen emaille. Ook vochtige omgeving geeft een groot bed voor micro-organisme vooruitgang, dus constant droogdeppen je tandenborstel net voordat je probeert om het binnen te houden van of de toekomst van tijd zul je poetsen, zal het de kiemen doorgeven aan je mond en gevolg in gom verval of gom een ​​infectie.

b) Hoe vaak moeten we echt transformeren onze tandenborstel Een paar tot 4 maanden is het gezien als de beste tijd als advies door vooraanstaande tandheelkundige verenigingen om je tandenborstel te passen.

. Opmerking: Je kunt ze ook wijzigen vlak voordat als ze gerafeld

d) besluit van tandenborstel Gebruik zachte tandenborstel als de harde degenen zijn hard op ons tandvlees en kan leiden tot gezwollen tandvlees of verergeren elke huidige dilemma en ook zij kunnen het glazuur of de beschermende laag van onze email en eindresultaat in tandbederf. debrideren

Er zijn verschillende soorten hoek haren zijn direct beschikbaar in de markt en normaal met de staat van advertentie ze verklaren beter te zijn dan hun tegenhanger, maar deze zijn allemaal propaganda en vrijwel niets anders. Er wordt gezegd in de tandheelkunde dat het de poetser en niet de vorm van de borstel die uitgave.

d) Elektrische tandenborstel of handboek tandenborstel De beslissing van elektrisch aangedreven of gids geheel ligt bij de voorkeur van de cliënt en niemand wordt verbeterd dan de andere om gezonde tanden en schild van tandbederf bieden. Dus als je net als elektrisch, ga voor het zo perfect als je wilt tand handmatig poetsen doen, dan krijgen handboek 1.

Dus het gebruik van zorg van de tandenborstel is als een hoop kritiek.

Pure behandelingen voor tandbederf

Tandbederf resultaten in tand holten of teveel kiespijn die vervolgens verkoopkansen te trekken van tanden. Dus houdt vast aan deze fundamentele woonplaats oplossingen om uit de buurt van het hebben van verlies van tanden of het trekken van tanden als gevolg van tandbederf of tanden holtes blijven.

a) Rock zout en mosterd olie In ons land, dit is de beste biologische behandeling en wordt gebruikt van duizenden jaren gom verval, gom infectie, bloeden tandvlees, gezwollen tandvlees en tandbederf regelen. Ook heb ik mijn opa geven van deze remedie om zo talrijk mensen bekeken. Neem twee theelepel steenzout en plet ze fijn in een kom en vervolgens 4 theelepel mosterd olie omheen en combineer ze tot pasta. Nu, masseer deze pasta in je tanden en tandvlees gedurende 5 minuten en dan vertrekt het zout en mosterd olie pasta voor nog vijf minuten en dan eindelijk gorgelen met normale drinkwater.

b) Het verwerven van een glas H2O en zet een theelepel zout in, dan meng ze goed en je mond gorgelen met het net voor waarschijnlijk naar bed ‘s nachts. Zout is antibacterieel en vrij succesvol in hen het beheer van vermenigvuldigen en dus afscherming tandbederf of gom verval.

c) Kruidnagel olie wordt ook beschouwd als echt succesvol te zijn in het onderzoek van tand en tandvlees verval. Dus passen ze in je mond en therapeutische massage en vertrekken daar. In scenario van onbeschikbaarheid van kruidnagel olie, kauwen een bepaalde teentje volledig nadat u uw maaltijd everytime en besparen op uw eigen pijnlijke gom, gom verval, of tandbederf.

d) Uien worden ook beschouwd als als antibacteriële, dus hebben ui salades everytime u nemen om je te redden van tandbederf, gaatjes, tandvlees een infectie of pijnlijke tandvlees.

Ik hoop dat al de natuurlijke geneeswijzen zal bestaan ​​om je glazuur en tandvlees Ik heb in het hoger beschreven dan bericht gaan Emaille Normaal behandelingen voor tandbederf.

Borstel

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.