Hoe End snurken door natuurlijke middelen Saved My Relationship

Is er een All-natuurlijke manier om snurken Cease?

ik verwerven ouder. Wij allen zijn. En ik ben misschien net zo verbijsterd als iedereen zou kunnen zijn over het vinden dat ik nu snurken als ik slaap. Mijn vrouw doet me meestal met licht prikstokken gebouwd om ‘hulp’ me mijn slaaphouding veranderen. In het algemeen, kan ik zien dat het buitensporige geluid gemaakt door mij ‘s nachts biedt resultaten die goed meegaan in de volgende werkdag. Ik ben niet de enige bijzondere lijden. Het probleem van mijn slapende ziekte beïnvloedt mijn metgezel, een omstandigheid die ik heb bedacht is aanzienlijk te populair. Wat kan worden bereikt om te stoppen met snurken te ondersteunen? Kan iemand stoppen met snurken van nature?

Toen ik vond dat ik snurkte ‘s nachts, ik de voorkeur aan het stoppen met de natuurlijke manier, zonder de noodzaak van een gezondheidsgerelateerde apparaat of geneesmiddelen op recept. Ik probeerde tal van troost, sluimer verminderen cruciaal oliën die verbeterde slaap schrijft dit soort als lavendel en marjolein. Ze zeker gediend, met name als ik een vernevelaar die een fantastische mist die een geur die onze slaapkamer huis gehuld gemaakt gemaakt verworven. Van tijd tot tijd was het goed, maar we konden de vernevelaar niet vasthouden op de hele nacht de tijd, maar het deed ondersteuning om te slapen en het minimaliseren van het snurken een beetje aan het begin van de avond op zijn minst.

Ik heb nog geprobeerd een masker verscheidenheid gizmo of CPAP-systeem als zijn aangeduid als, als het lijkt te zijn als zeer invasief en onaangenaam. CPAP staat voor ‘continu optimistisch luchtwegen spanning’ en het lijkt te zijn als als het dwingt de lucht door je keel luchtwegen in krijgen om het geluid gemaakt door een ineenstorting van de lucht passage te verlagen of te verwijderen. Maar het ding moet nogal een detail te zijn om te proberen te krijgen benut. Waarschijnlijk niet voor mij. Ik hoopte op een beetje iets van een aanzienlijk minder extreem.

Ik gebeurde dat tijdens een oneven zoeken product dat beweerde te doen wat het masker zaak heeft, namelijk houdt de lucht doorgang open te stellen, zodat de luide nacht ademhaling geluiden kon niet worden ontwikkeld door mijn keel. Klinkt beter tot nu toe. Het systeem ziet eruit als een beetje als een clowns neus, maar het is ontworpen om te passen op de afwerking van je tong, zodat het behoudt deze uit waardoor de tong naar je keel lucht passage blokkeren.

Hoe perfect presteert het?

Heeft de Aveo TSD bedienen? Zeer goed, het deed voor mij. En het meest waarschijnlijk redde mijn huwelijk ook. We hebben echter te verwerven een beetje te krijgen ingezet om aan de slag te gaan. Oorspronkelijk, ik van tijd tot tijd wakker en vond dat het gratis was aangekomen off van mijn tong op een dag en ik kon het niet vinden, totdat ik stapte op het liggend op de grond naast mijn aspect van het bed.

Af en toe, het was een beetje beperkt over de sluiting van mijn tong. Ik ervaren om te ontdekken aan de druk, die is ongecompliceerd om met een lichte snuifje aan de zijkanten om een ​​beetje van het vacuüm kracht te lanceren, zodat het past nauwsluitend met elke spanning. Wijzigen

Een persoon van de belangrijkste punten om te doen is positief dat het de juiste maat voor u te maken. Wanneer je een bepaalde, maken ervan overtuigd dat u de juiste afmetingen voor de grootste spar kiezen en gemak en comfort. Zodra effectief uitgerust, zal de Aveo TSD gezellig te zijn en te voorkomen dat het snurken, dat houdt u en uw partner van het hebben van de slaap die u nodig heeft.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.