Hoe Erg lang duurt het gewoon naar Verschillende Up Acne?

whiteheads en mee-eters kunnen grondig genezen binnen twee maanden of minder, volgens Zits.org. Puisten en pukkels hebben echter een aanzienlijk langere dagelijks leven cyclus. In puisten en pukkels, zijn witte bloedcellen aan onderhoud stuurde een ontstoken (geblesseerd) haarfollikel, een methode voortvloeien in een roze of roze markering die gestaag vervaagt en zou kunnen overwegen tot 12 weken geheel verdwijnen, met een beroep op de huid en op de wijze van een individu behandeling.

benzoylperoxide (meestal als een lotion of crème) is de sleutel around-the-counter merchandise gebruik gemaakt van in de remedie van matige tot matige acne. Benzoylperoxide is om de snelheid van de clearing van acne getoond door het doden van de bacteriën (P. acnes) die infecteert verstopte en geruïneerd poriën, waardoor het kappen van de duur van de acne-cyclus.

Sommige gevallen van puistjes zijn ernstig en zijn niet in staat om mee te worden behandeld dan-the-counter medicatie. Het gaat om het bewustzijn van een dermatoloog. Hoewel delicate tot matige puistjes meestal vervagen geheel rond tijd, kan cystic acne, dat is een follikel dat verandert in extreem ontstoken, resultaat eindigen in grote, puss gevulde laesies die bijna algemeen vertrekken littekens. Deze littekens kunnen soms worden vastgesteld met talrijke soorten laserchirurgie.

p Er is geen definitief bewijs dat de maaltijden, zoals pizza, friet en cola hebben een directe relatie tot de duur van acne, en het houden van afstand van deze levensmiddel meest waarschijnlijke niet sneller zits restauratie. Sommige onderzoeken hebben prompt, zelfs zo, dat de maaltijden significant in jodium (melk en gejodeerd zout zijn twee) misschien kan bijdragen tot meer actie in de talgklieren (Arbesman). Deze verbeterde oefening zou kunnen leiden tot overproductie van talg, dus het uitbreiden van de hoeveelheid en intensiteit van de infectie.

aanzienlijke ervaring-wassen kan bijdragen aan de toegenomen lengte van een acne uitbraak ongeveer drogen (en schadelijker) de huid. Mensen geneigd om acne moet echt hun deal wassen met met een salicylzuur wassen of een mild reinigingsmiddel en zepen die de huid uitdrogen echt moet worden vermeden. Ook kan blootstelling aan de zon schadelijk voor de huid en verlengen uitbraken, terwijl een diepe tan of zonnebrand kon snel donkerder name huidtinten, de puistjes is alleen verborgen, niet genezen, en de verwoeste huid is extra mogelijk verstopt of vervuild eens geworden.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.