Hoe Fix rotte Emaille

Gebruik vullingen. Uw bevoegde cosmetisch tandarts kan je rotte glazuur vullen met tand-gekleurde of witte vullingen. De tand-gekleurde vullingen zijn een risico-vrije alternatief voor de zilveren amalgaamvullingen dat wordt in het verleden werden toegepast. De witte vullingen zijn gemaakt van composiet en zijn afgestemd op de kleur van je normale email, zodat je vullingen zijn onzichtbaar. Het prijskaartje van een tand-gekleurde vulling is ongeveer $ 150 tot $ 200 voor elke tand.

Test inleg. Als uw rotte tanden zijn versleten of beschadigd in de ingesprongen best beoordeelde oppervlakken of knobbels van uw tand, kan uw tandarts een inlay plaatsing gebruiken. De inlay wordt gelegd met tand-gekleurde, duurzame porselein. Bij uw eerste stoppen door, zal uw tandarts een perceptie van uw tanden te maken. Daarnaast zal u een niet permanente inlay die over je rotte tand zal worden gebracht verwerven terwijl u wacht op de perceptie te keren van het tandtechnisch laboratorium. Via uw tweede check out, zal de niet permanente inlay worden genomen. De permanente inlay, die gemaakt werd om speciaal overeenkomen met uw tand, zal worden gebonden over je rotte tand. Op typische, kan inlays prijskaartje $ 900. Toch zijn ze meestal lasten van $ 650 tot $ 1, tweehonderd.

Spot onlays op je rotte glazuur. Onlays, die zijn vervaardigd uit tandkleurig stof worden gebruikt om te gaan met tandbederf soms van 1 of extra van de knobbels. Op je om te beginnen met tandarts stoppen door, krijgt u een indruk die wordt gewekt van je rotte tand hebben. Ook zal een tijdelijke onlay meer dan de tand worden. Zodra uw langdurige opleg is weer terug uit het tandtechnisch laboratorium, keert u terug voor uw up komende ga naar. Uw korte-termijn onlay zal worden verwijderd en uw lange termijn een zal worden gebonden aan uw rotte tand. De kosten van onlays, zoals met inleg, kan variëren van $ 650 tot $ 1, tweehonderd.

Elimineer je rotte tand. Na het verval van de pulp van uw tand heeft bereikt, kunt u misschien uw tandextractie, in overeenstemming met Oral B. Als uw verval is ernstig en uw tand moet worden weggewerkt, kan je de ontbrekende tand te vervangen door een verdere tandheelkundige aangeduid mogelijkheid om een ​​tandheelkundige brug. Dit is dus de aangrenzende tand niet veranderen en invloed op uw beet.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.