Hoe Flip Geel Emaille Wit op woning

BRUSH

Poets uw email met uw geliefde tandpasta, tandenborstel en H2O. Bestrijk ze gedurende ten minste twee minuten en zorg ervoor dat je niet voorbij laten gaan een plek. U wilt op te ruimen alle puin vóór de aanvang van uw whitening strategie.

Glance hieronder in de Activa gedeelte als u nodig hebt om veel meer gegevens op de startpagina van therapieën om witter email.

FLOSS

Flos uw email met ongeveer 3 voet van floss. Wind it up op je vingers en laat de floss langs het aspect van elke tand helemaal naar beneden om het tandvlees voor elk aspect van de tand. U kunt ook stoppen op het aspect van een tand en schrobben uit elke plaque die mogelijk aan de slag te gaan omhoog.

niet neer op de floss in het tandvlees een 2e keer.

Floss elke individuele tand in je mond op deze beide kanten. Net als de tandarts zegt, & quotyou niet hoeft te hebben om al uw tanden, alleen de soorten die je wilt blijven houden flossen ‘.

grondig reinigen

Poets je glazuur nog maar eens met zuiveringszout en water. Vergeet niet over te poetsen je tong.

Baking soda zal vlekken schrobben van uw email. Baking soda is uiterst mild en wordt vaak gebruikt om de tanden te verwijderen. Het is veilig om te poetsen met zuiveringszout meerdere exemplaren voor elke dag. Uw mond zal fris zijn nieuwe hele dag.

witter

Blend thuis waterstofperoxide 3%, gelijk componenten met water in een glazen kom. Spoel uw mond met het mengsel. U kunt ook gorgelen met deze combinatie. Spoelen en spugen.

uw mond met deze combinatie Spoel op zijn minst na voor elke dag totdat uiteindelijk je glazuur hebben gewit om uw keuze.

U wilt weten hoe je gele tanden wit bij huis te helpen redden uw portemonnee uit de zeer dure whitening methoden bij de tandarts.

spiegelen

SPOELEN

uitgebreid na het werken met de waterstofperoxide combineer uw mond spoelen.

Waterstofperoxide is veilig te gebruiken in uw mond en op de huid. Wees niet te substantieel gebruiken of vertrekken in je mond voor zowel lang. 20 seconden is voldoende tijd.

Als u extra informatie en feiten over het bleken van tanden hebt moet je onder verschijnen in de Activa deel.

Category: Supplementen

Comments are closed.