Hoe gaat u naar Wellness Administration College

Totaal grote universiteit en het genereren van een diploma of GED en gebruiken om een ​​school in de buurt die een wellness-administratie software levert. Ook vol de Volledig gratis software voor federale Scholar Assist.

Denk aan de vereiste beoordeling controles in wiskunde en Engels na u gebruikt. Gecentreerd op je examen voordelen, zal u in het geschikte niveau wiskunde en Engels klasse worden geplaatst.

Net na je om te beginnen met of volgend semester van gemeenschap het hoger onderwijs, zal je beginnen om cursussen in welzijn administratie. De meeste totale-time leerlingen kunnen uitgebreide mate van hun associate in gezondheid en fitness administratie in twee jaren.

beoordelen of u de bepalingen hebben voldaan voor uw algehele gezondheid administratie plan van de selectie. De meeste scholen hebben om de eerste-kalenderjaar, of beter faculteit kandidaten moeten uitgebreide minstens een paar een lange tijd van het Engels, twee jaar van een internationale taal, een persoon jaar van de overheid en de Amerikaanse geschiedenis en twee jarenlange wiskunde. Verlaagde en de bovenste-divisie overdracht leerlingen zijn normaal gesproken nodig is om volledige hun typische scholing noodzakelijkheden die Engels, wiskunde, menswetenschappen, wetenschap en sociale wetenschappen te betrekken vooruit te mogen dragen.

Neem de SAT of ACT onderzoek en volledige uw leidinggevende de school instructie. De SAT en ACT controles zijn essentieel voor alle binnenkomende eerstejaars. De meeste studenten die overschakelen van een gemeenschap of andere 4-kalenderjaar college niet hoeft te hebben om in totaal dit stadium.

gebruiken om een ​​vier-kalenderjaar faculteit met een diploma toepassing in gezondheid en fitness administratie. Opleidingen in het hoger onderwijs zijn doorgaans beschikbaar op het net, op de website van het college, of neem contact op met de toelatingscommissie werkplek en verzoeken om een ​​software per post. De meeste doelen eisen dat u uitgebreid een essay en na 3 aanbevelingen van een trainer of andere nonfamily lid. Er is vaak een software lading.

Vraag een formele transcript van de plaats van het werk van uw faculteit record. Formele transcripties zijn gemarkeerd met ‘formele’ en worden meestal afgesloten in een envelop. Ze worden direct verzonden naar de opnames werkplek aan de faculteit u uitvoering aan. Er is vaak een tarief voor deze ondersteuning. Als u herkend in de gezondheid en fitness administratie software, zal de faculteit je cijferlijst te onderzoeken en geven u krediet geschiedenis voor een overdraagbaar cursussen.

Vul graad methode een bachelor in elk gebied.

Neem de Graduate Informatie Test of Graduate Administration evaluatie Examen. Deze beide zijn gestandaardiseerde examens verwacht door veel hogescholen en universiteiten die geavanceerde toepassingen in gezondheid en fitness administratie geven. De juiste kijk op nodig is afhankelijk van het college en de mate toepassing.

Plaats je CV samen met uw software. Uw CV moet ontmoeting tonen in het welzijn zorgsector. Als u geen algehele gezondheid behandeling werkervaring, benadrukken managementcompetenties. Om rundvlees uw CV, kijk naar het betalen van enige tijd vrijwilligerswerk in een kliniek of ziekenhuis voorafgaand aan de uitvoering.

Implementeer de master software in gezondheid en fitness administratie. U kunt gebruiken om een ​​Leer van Enterprise Administration systeem en zijn gespecialiseerd in welzijn administratie behandeling of gebruiken om een ​​superieure toepassing in gezondheid en fitness oplossingen administratie. MBA-studenten zullen uitgebreide belangrijkste kleine business classes en dan gewoon een aantal gezondheids-en fitness zorg administratie klassen. Studenten die een diploma in de algehele beheer medische behandeling zal alleen medische behandeling administratie en kliniek administratie cursussen. Beide even diploma keuzes zal toelaten het gebied van welzijn zorg beheer te voeren. Veel apps 3 letters van advies, een formele transcript, een geschapen bewering van objectieve en een software lading nodig.

Category: Dieten

Comments are closed.