Hoe gebruik Acupressuur voor Lichaamsgewicht Decline

Word gemeen met je lichaam, hand-, voet en oor reflexologie kaarten.

Gebruik de lichaamsbouw reflexologie kaart om het opsporen van de acupressuur punten voor het drinken van het vasthouden van water, bijnieren, nieren, maag en darm significant.

Gebruik de het oor reflexologie kaart om de honger te onderdrukken factoren vinden.

Gebruik de reflexologie kant kaart om de prachtige eliminator punt vinden op het internet met uw duim en wijsvinger.

Analyseer al uw reflexologie kaarten en de bijbehorende details. Gemeengoed geworden met kritische gegevens en de nadruk regio’s.

Doe volledige hand-en voetmassage op beide even van je armen en tenen. Neem uw tijd, gaan langzaam maar zeker en genieten van de sensaties.

Als u offerte of pijnlijke punten te ervaren, te staken en vinden wat het gehele lichaam orgaan of proces wordt aangegeven door op de uitkijk naar je reflexologie kaarten.

Houd de spanning punten die aanbesteding voor dertig seconden zijn en laat dan los.

Nu doen de individuele acupressuur punten voor waterberging, bijnieren, nieren, buik en dikke darm.

Transfer naar uw oren en komen over de drukpunten voor de honger onderdrukken.

Het vorige punt zal de grote eliminator zijn. Deze plaats gebruiken spaarzaam als het vrijkomen van schadelijke stoffen ongelooflijk moeiteloos. Ook aanzienlijk benadrukken op dit punt wellicht resulteren in je ziek te ervaren als gevolg van de som van toxische verbindingen gelanceerd.

Welvarende vetreductie bevat een evenwichtige voeding, lichaamsbeweging en andere aanpassingen levensstijl in de software.

Acupressuur voor vet daling op zich niet uit te voeren. Wees er absoluut zeker van dat u de inname van een gezond dieet dat bestaat uit het aan te raden elke dag som van fruit, groenten, eiwitten en vezels.

Consumeer een minimum van 8 glazen drinkwater voor elke werkdag.

Blijf afwezig van natrium, koolhydraten en vet.

Stap uit en lichaamsbeweging. Loop dicht bij uw gemeenschap, het nemen van een sport, of een deel van een regionaal sportschool.

Category: Gezond eten

Comments are closed.