Hoe gebruik droogijs voor Acne

Maak een afspraak met een dermatoloog en het gebruik van droog ijs op puistjes vulgaris praten met vragen over de behandelmethode, en het probleem van de arts over de mogelijkheid problemen en bedreigingen.

verkennen

Begin de voorbereidingsperiode voor droogijs procedure voor zits slechts een 7 dagen net voor het verwerven van therapie om de vettigheid van je poriën en de huid te verminderen. Koppel uw droogijs acne verhelpen met schoonmaken zeep-veel minder gezicht gebied wasprogramma gebruik lauw drinkwater op het confronteren van de huid twee gevallen dagelijks frissen. Schoonmaken zeep heeft stoere detergenten en geuren die acne vooruitgang kan onderschrijven en kan het genereren van olie en talg te verbeteren.

Via de voorbereidende fase, het gebruik van lotions, lotions, vette cosmetica en poeders elimineren. Dit zal je poriën verstopt raken en uit begint te worden belemmerd door poriën blokkades, talg productie en olie.

Laat de dermatoloog om het droogijs procedure uit te voeren. Zij zal de Vavruška behandeling droogijs methode met gebruikmaking van een hamer grondig verpulveren aa paar centimeter blok droogijs geplaatst in een kaasdoek, die daarna wordt ondergedompeld in een kom met 65 OP alcohol om het weefsel te bevochtigen.

Laat de huid arts om voorzichtig gebruik maken van de droog-ijs procedure om het gezicht locaties. De software alleen opleveren als het wordt gebruikt voor de correcte bedrag van tijd gebaseerd op de mate van de puistjes en huid sorteren.

Check out de huid arts zoals voorgesteld voor de stick to-up droogijs zits behandeling plannen. Overweeg welke antibiotica of probiotica aanbevolen door de huidarts aan snelheid tot de therapeutische methode en het aantal mogelijke cut voor een infectie.

Category: Supplementen

Comments are closed.