Hoe gebruik Tea Tree Oil voor Zits

verdunde tea tree olie te vertrouwen op je huid variëteit. Voor gebruik op de normale tot vette huid, meng 1 aspect tea tree olie met negen delen water, of voor de gevoelige huid, meng een aspect tea tree olie met negen secties aloë vera gel. Tea tree olie is vrij robuust en moet echt nooit specifiek worden gebruikt om de poriën en de huid tenzij natuurlijk verdund.

Experimenteer met uw oplossing. Als je tegenkomt dat je mengsel veroorzaakt geen bijwerkingen, dit soort als roodheid, droge huid of jeuk en zou een veel betere combinatie om acne te behandelen, kunt u langzaam maar zeker beginnen om de sterkte van de verdunning zelfs zo verhogen , zorg ervoor dat u alle individuele nieuwe mengsel te gebruiken voor ten minste een week net voor het verdienen van het sterker.

Gebruik je tea tree olie resolutie door eerste wasbeurt je confronteren met een zacht reinigingsmiddel en klopte droog. Om slash olie en zits ondersteunen, plaatst u de remedie om een ​​katoenen bal en het gebruik van een lichtgewicht laag om je poriën en de huid. Net na het drogen, implementeren van een olie-kosteloze moisturizer. Herhaal dit op de avond voorafgaand aan matras.

Maak een tea tree olie masker dat zodra of twee keer per 7 dagen kunnen worden gebruikt om de leiding zits break-outs te helpen. Inclusief 1 of twee druppels tea tree olie om adequate volledig natuurlijke onervaren klei poeder om een ​​masker te maken, voegen voldoende drinkwater tot een dikke pasta te maken. Breng de pasta gelijkmatig om uw ervaring en nek en vertrekken gedurende 30 minuten. Bovendien kunt u dit masker gebruiken om locatie-handvat puistjes, waardoor het masker op meteen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.